Duke Diet and Fitness programma online

The Duke Diet and Fitness programma online is gebaseerd op de bewezen gewichtsverlies benaderd ontwikkeld door de Duke University Diet and Fitness Center in Durham, North Carolina. Deze beproefde gewichtsverlies plan bestaat uit vier belangrijke componenten: medische expertise, gedrags-strategieën, een gepersonaliseerd dieet , en een bewezen fitness routine. Deze vier componenten gecombineerd u helpen uw gewichtsverlies te maximaliseren in een uiterst gezonde manier.

Als lid van de hertogVoeding en fitness programma online, krijgt u het gewichtsverlies tools die nodig zijn om voeding te maximaliseren uw online. U zal worden verstrekt met meer dan 400 recepten, een online community, een interactieve gewicht en fitness tracker, hulp van de meest gerenommeerde deskundigen op het dieet gemeenschap, en 16 extra online tools. De ruggengraat van de hertog dieet is de medische deskundigen. Geen enkele andere online dieet biedt de aard van de medisch team, dat de hertog Dieeten fitnesscentrum biedt. Het medisch team bestaat uit een voedingsdeskundige, een fitness expert, een deskundige gedragsmatige de gezondheid, en twee medische experts. Elk van deze experts zijn beschikbaar voor elk van uw gewichtsverlies vragen te beantwoorden, en zij zullen u de hulp die u nodig om het verlies gewicht van de gezonde manier.

Wanneer u zich aanmeldt voor het programma, zult u de evaluatie krijgt een aangepaste gewichtsverlies alleen voor u, krijgt u een aangepaste dieet en fitness routine, kunt u kijkendoor de lijst met veelgestelde vragen aan de medische staf en te raadplegen op uw persoonlijke reis van het gewichtsverlies, en dan kan je beginnen te loggen uw succes op het gewichtsverlies tracker.

Recommend : Collars bmw bartlomiejhiero.wordpress.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s