De waarheid over de limonade dieet

De limonade of Master Cleanse Diet, wint aan populariteit op het internet dankzij Beyonce die adverteren dat ze 20 pond verloren. in 10 dagen en hoe ze zich goed voelt, enz. Ze maakt het uit tot een soort van wonder dieet. En waarom niet, adverteerders weten dat we een zwak voor Hollywood-sterren en alles hebben ze onderschrijven maakt ons van mening dat het daadwerkelijk kopen wat en het is hun poging om te adverteren op ons. Het is alsof ze het hebben gedaan en waren succesvol in doen, dan is hetmoet waar zijn. Alsof we niet beter weten, hebben we in de val en probeer een andere nieuwigheiddieet na de andere, zonder enig succes in het proces.

Dus, hier komt de limonade dieet. De eerste vraag is natuurlijk werkt het? Hoe werkt het? Het dieet, of in wat wordt beschouwd als de waarheid te vasten, zal u vragen om limonade drinken met ahornsiroop, samen met cayennepeper 6 keer per dag gedurende tien dagen of meer.

Voeg aan dat, moet u een natuurlijke laxeermiddel drinkengemaakt van water en 2 eetlepels zeezout. Dit dieet belooft colon Reinig uw lichaam en en geeft het een rust van alle giftige stoffen – een prachtige combinatie van het verliezen van gewicht en ontgifting. Klinkt geweldig toch? Maar werkt het?

Nou het is natuurlijk wel, maar de vraag dient te worden tegen welke kosten voor u en uw gezondheid? Is het veilig? Veel mensen zullen vergeten na te gaan of het dieet dat ze gaan proberen veilig is of niet. En veel artsen zullen u vertellen dat dit op enstartcyclus van het dieet is zeer slecht voor uw gezondheid en moeten worden vermeden, omdat het brengt ons in een slechtere positie goed gewicht te verliezen en kunnen schadelijke neveneffecten op onze interne organen.

De limonade dieet of limonade snel werkt alleen omdat u niet iets te eten. Denk er eens over, als je geen eten voor tien dagen zal zeker gewicht verliezen, zelfs zonder dit plan. De extra laxerende dat een persoon zet ze drastisch in gevaar omdat ze te veel te verliezenwater, mineralen en andere voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Continu gebruik van laxeermiddelen zal irriteren je darmen en je darmen, en kan uw systeem afhankelijk van de stof te maken.

Sommige getuigenissen aangeboden op het internet zal zeggen dat het werkt en er zijn geen bijwerkingen zij hebben meegemaakt, dat ze in feite een goed gevoel na de zuiveringen dieet. Maar als je zal goed worden gekeken, deze mensen zijn gewoon meer te tolereren en meer gemotiveerd zijn dan anderen waardoor ze de macht om over het hoofdalle ongemakken van een dieet met zich meebrengt. Maar anderen zijn getuigen van de verschrikkelijke tijd die ze hebben gehad tijdens dit dieet, en verklaren dat zij nooit meer zal doen, omdat van alle gezondheidsaspecten ze ervaren tijdens het vasten of dieet periode.

Voeg ten slotte in het feit dat zodra je klaar bent met dit dieet, als je zelfs zo ver, zou je weer gaan eten en het gewicht terug te krijgen. Dit plan is gewoon geen lange termijn oplossing voor gewichtsverlies en zal alleenhouden u op de jojo-diëten.

Op het einde, kunnen we niet denken aan een enkele persoon die we kunnen aanbevelen voor dit dieet. Er zijn veel betere voeding dan een plan beschikbaar zoals deze.

See Also : kitchen cabinet sale flixya.com/blog/ambrozyfelician flixya.com/blog/bonifacyjanh flixya.com/blog/feliciajulianas

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s