Critici en South Beach Dieet

Wellness en fitness is de nieuwe leeftijd van mantra dat iedereen heeft onder haar greep. Iedereen is na de laatste voeding patroon om die extra kilo's stal.

Onder de vele diëten, die aan populariteit gewonnen hebben, is het South Beach dieet. Cardioloog Arthur Agatston, MD, directeur van het Mount Sinai Cardiale Preventie Center in Miami Beach is de oprichter van het South Beach dieet. Het is gebaseerd op het principe dat het lichaam moet het aandeel van koolhydraten krijgt. Maardie na de South Beach moet het mogelijk alleen de goede koolhydraten en blijf weg van slechte koolhydraten. Dit vertaalt zich in weg te blijven van aardappelen, rijst, pasta, enz. Het dieet is gebaseerd op de gedachte dat de juiste soort koolhydraten en vetten kan mensen helpen de eetlust en het gewicht te controleren.

Maar zelfs South Beach dieet heeft zijn aandeel in de kritiek. Het eerste punt van kritiek is dat het regelmatig kom bewegingen verstoort. Het South Beach dieet wijst op het hebben vanvoedingsmiddelen die zeer weinig vezels en veel belang wordt gelegd op het hebben van vlees, die weer is rijk aan eiwitten, maar weinig vezels. Fibre speelt een belangrijke rol bij de vorming van ontlasting en bevordert ook gezonde stoelgang. In de afwezigheid van vezels, zullen velen worden gedwongen om voeding laxeermiddelen te nemen.

Dr Joel Fuhrman, auteur van eten om te leven, stelt dat het South Beach dieet is als een jojo-dieet. Aan de ene kant wil treffend het verminderen van de hoeveelheid witte bloem en suikerdat is zo algemeen voorkomt in het voedingspatroon van de gemeenschappelijke Amerikaan. Maar tegelijkertijd Dr Fuhrman afkeurt niet als een vervanging van de koolhydraten met peulvruchten, fruit, enz. Hij is tevens van mening dat de toevoeging van dierlijke eiwitten is een ander minpuntje van de voeding.

Critici beweren ook dat de nadruk gelegd op het verbruik van commerciële gepasteuriseerde melk is een ander minpunt met South Beach dieet. Veel mensen zijn allergisch voor gepasteuriseerde caseïne en het ergste isdat het bewustzijn is laag. Het verbruik van commerciële gepasteuriseerde melk zal alleen maar verergeren de zaak voor velen.

Critici beweren ook dat het South Beach dieet niet genoeg oefening lag de nadruk op. Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel is met een gewichtsverlies programma. Echter, dr. Agatston staat dat slechts 20 minuten van de oefening voldoende is. Critici zijn van mening dat 20 minuten van de oefening is geschikt voor een persoon van wie het gewicht valt onder het aanbevolen niveau. Voor zwaarlijvig ofovergewicht mensen, zal 20 minuten niet voldoende. De criticus zijn van mening dat het South Beach dieet niet wijst op het belang van bewegen en ook niet te veel gewicht uit te oefenen in haar dieet. De meeste deskundigen zijn van mening dat de oefening moet plannen vormen een integraal onderdeel van elk dieet omdat het bijdraagt tot verbetering van de stofwisseling van het lichaam en helpt bij een goede spijsvertering.

South Beach dieet niet ook om verbetering van het cholesterolgehalte enstoppen met de inname van statines. Dit is een andere kritiek op South Beach. Dr Agatston, de oprichter van South Beach dieet zelf heeft toegegeven te hebben voor het regelen van statines zijn cholesterol. Een goede en evenwichtige voeding moeten beschikken over de mogelijkheid van controle op cholesterol.

Zo zijn er veel critici die erop hebben gewezen het bestaan van ernstige gebreken met het South Beach dieet. Echter, de realiteit is dat het een rage onder dieetliefhebbers.

Related : Steamers PUMA Shoes flixya.com/blog/augustjant

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s