Een dieet dat kanker kan genezen

Veel mensen geloven dat er kan kanker een verband tussen onze voeding en, maar weten weinig meer dan dat. Het is waar, er is een verbinding, een zeer grote verbinding. Een honderd jaar geleden, toen kanker werd bijna ongehoord, we waren allemaal eten van voedsel dat pas werd geteeld of gekweekt werd in onze eigen tuin. Vandaag, bijna alle van ons voedsel is in de supermarkten en is verwerkt en verstoord door de mens.

Het eten we in ons lichaam is de basis van onze gezondheid en het isbekend dat de voedingskwaliteit van het voedsel dat we consumeren is gerelateerd aan onze staat van gezondheid. Zelfs 'Hippocrates' de vader van onze geneeskunde, vermeld in een van zijn eed, "Laat voeding uw medicijn en uw medicijn uw voeding."

Mensen honderd jaar geleden waren eigenlijk gezonder zijn dan de moderne mens het leven in westerse samenlevingen. Een nieuwe studie toont de buitensporige niveaus van cholesterol, hart-en vaatziekten en kanker zijn niet te bestaan honderd jaar geleden en dat deze gezondheidsproblemen zijn een direct gevolgvan onze slechte eetgewoontes en gebrek aan lichaamsbeweging. Hun gemiddelde levensduur kan lager zijn geweest dan die van ons vandaag, maar dat was omdat van ziekten, infecties en kindersterfte, problemen die we meestal geëlimineerd.

Hoe is dit alles in verband met kanker?

Kanker is gewoon een ziekte van het immuunsysteem, of meer correct, een ziekte van een zwak immuunsysteem. Het immuunsysteem wordt verzwakt door de manier waarop wij leven, met name met het verkeerde voedsel dat we eten, dan zal het mogelijk kankercellen om zich te vestigen. De voor de hand liggende (en veiligste) manier om kanker te vrij te worden als het eenmaal is vastgesteld is om te stimuleren het immuunsysteem, de enige manier om dit te bereiken is om te eten het voedsel dat is ontworpen voor de mens. Dat wil zeggen, leven als Moeder Natuur heeft willen ons om te leven.

Wanneer de mens voedsel processen, vaak om te helpen het te verkopen, weet hij dat we allemaal een verlangen naar 3 dingen, vet, zout en geraffineerde suiker. Deze 3 items zijn te vinden in bijna alle verwerkte voedsel en zijn alle bekende medewerkers aankanker. Ook alle verwerkte voedingsmiddelen zijn 'oude' levensmiddelen (voedingswaarde dood voedsel) in vergelijking met verse producten.

Het is pas zeer onlangs het onderzoek dat we hebben gezien in voedsel en hoe het gerelateerd is aan kanker. Fytonutriënten, ook wel fytochemicaliën zijn ontdekt in veel groenten en fruit, en deze verbindingen zijn gevonden op een geweldige mogelijkheid om niet alleen stoppen met kanker, maar ook om kanker te bestrijden, wanneer is vastgesteld hebben.

Hier zijn enkele voorbeelden:

– Tomaten bevatten een fotovoedingsstof lycopeen en zijn de samengestelde verantwoordelijk voor de heldere rode kleur en zijn anti-kanker potentieel. Het is gunstig voor zowel knielen en borstkanker patiënten.

– Kruisbloemige groenten, broccoli, waarvan er een is, bevatten alle belangrijke anti-kanker verbindingen en onderzoek heeft uitgewezen overweldigende bewijs om dit te ondersteunen.

– Rode druiven hebben een krachtige foto voedingsstof resveratrol, die ook anti kanker eigenschappen.

– Appelen zijn gevonden voor de remming vande gezwellen bij colonkanker met 43%. Ze bevatten een foto voedingsstof die werd alleen gevonden in de huid van de appel.

Waarom hebben we al verteld over de kanker bestrijding vermogen van onze natuurlijke voeding?

Het antwoord is heel eenvoudig. Voedsel is een natuurlijk product, zodat niemand kan de prijs voor controle en maken enorme winsten. Behandeling van kanker drugs, aan de andere kant, zijn gesynthetiseerd en of kunstmatig kan worden gepatenteerd, zodat de prijs kan dan worden gecontroleerd door de productie zelf. Conventionele kankerbehandelingen vandaag het gebruik van deze drugs vertegenwoordigen een multi miljard dollar per jaar de industrie. Deze enorme winsten zijn fel beschermd door deze bedrijfstak reuzen.

Dus er is een dieet dat kanker kan genezen en het draait om vers geteeld voedsel, biologische indien mogelijk.

De natuurlijke voeding voor het ontbijt is vers fruit en genoeg van. Als je de hele ochtend snack, eet meer fruit. Een gezonde keuze voor de lunch is een bord verse salade items en er zijn genoeg om uit te kiezen,U dient rauwe uien. Een paar keuzes voor uw diner kan een soep met verse groenten of pompoen, of misschien lichtjes gestoomd sommige groenten met een gepofte aardappel worden.

Diëten lijkt op dit zijn niets nieuws. Dr Gerson was genezing van kanker patiënten terug in de jaren 1950 in Amerika, met levensmiddelen, zoals deze, maar gebruikt in een sap vorm zodat het lichaam met voedingsstoffen overstroming. Hij genas duizenden patiënten, velen van hen terminal en er zijn talloze getuigenissen van zijn genezenpatiënten.

Thanks To : Pocket Packs Cookware Sets Men Clothing antonifrancisze.wordpress.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s