General Motors Diet Vs om de andere dag Dieet – welke is beter?

In dit artikel wil ik de aandacht vergelijken van twee plannen die voeding krijgen hun aandeel, de General Motors Diet en de andere dag Dieet. Ik hoop te kunnen om u te helpen erachter te komen welke van deze twee diëten is beter voor u om gewicht te verliezen, het weg te houden, en zich beter voelt over jezelf.

Ik zal deze vergelijking op basis van de volgende criteria:
Ondersteuning
Lange termijn waarde
Prijs
Gebruiksgemak
Bewezen

Ondersteuning

DeGeneral Motors dieet is een programma met een onduidelijke oorsprong. Niemand beweert de maker te worden. Er is geen officiële versie van het. Ook GM heeft ontkend dat er een verbinding met het dieet. Daarom is er geen systeem voor de GM-dieet. Wat als je vragen hebt moet je zelf uitzoeken.

De EODD dieet werd gemaakt door Jon Benson, heeft een officiële website en een ondersteunend systeem om te gaan met dat waar u vragen kunt stellen en antwoorden te krijgen van Jon Bensonzelf.

Waarde op lange termijn

Elk van deze twee diëten kan u helpen gewicht te verliezen. Echter, er is geen twijfel dat, omdat het dieet General Motors is de meer strikte programma van de twee met een lage calorie make-up, maar ook degene met de lagere lange termijn waarde. Je kunt gewoon niet vasthouden aan een dergelijk laag calorisch dieet plan voor de lange. De EODD dieet, aan de andere kant, is veel minder restrictieve en kan dus worden gebruikt voor langer.

Echter, als jeop zoek naar een snelle uitbarsting van gewichtsverlies, GM dieet kan het zeker nuttig zijn.

Prijs

De General Motors dieet is voor iedereen gratis te gebruiken. De richtsnoeren zijn te vinden online. De andere dag Dieet kost geld. Er is een proef bieden voor dit programma voor slechts 4,95 dollar, dus het is een betaalbare programma, maar er gaat niets boven het vrije als het gaat om prijs.

Gebruiksgemak

GM dieet is een laag calorie beperkende plan en dusis niet zo gemakkelijk te volgen. EODD is veel eenvoudiger te volgen en te blijven voor lang. Echter, de GM-dieet is zeer eenvoudig te begrijpen en richtlijnen toe te passen, dus het is niet zo eenvoudig te bellen.

Bewezen

Er is geen twijfel dat het dieet General Motors heeft mensen geholpen om gewicht te verliezen. Het is echter onduidelijk voor hoe lang. De EODD voeding heeft een bewezen staat met meer getuigenissen en deskundige beoordelingen die positieve en indrukwekkenderesultaten.

Beide programma's kunnen blijven populair. De kwestie van de ondersteuning en gebruiksgemak is belangrijk, dus zorg ervoor om een geïnformeerd besluit over te maken.

Related : Convertible Dishwashers Women Safety Shoes Physician & Patient Books my.opera.com/franciszekagata/blog/ andrescathys.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s