Scarsdale Dieet

Op mijn zoektocht naar een kleinere omvang van jeans, Ik heb onlangs geprobeerd de Scarsdale Dieet. Het werd ontworpen door een echte arts, dus het leek me een goede, gezonde optie. Ik wou dat ik zou hebben gesproken met iemand die echt geprobeerd dit dieet voordat ik me er wel begaan. Wat volgt is de herziening van het Scarsdale dieet door een van zijn volgelingen:

Het Scarsdale dieet is een tot twee weken dieet programma dat bestaat uit maaltijden samengesteld uit 43% eiwit, 22,5% vet, en34,5% koolhydraten. Typische resultaten van iemand die precies volgt het plan worden tien tot twintig kilo gewicht verlies.

Aanhangers van dit programma op een zeer rigide dieet voor twee weken, die leidt tot een minder streng dieet plan voor de volgende week of twee. De laatste minder rigide plan is aangeduid als de "Keep Trim"-programma.

De goed-als hierboven vermeld, kunt u verliest tien tot twintig pond in slechts een paar weken. Deze resultaten zijn verbluffend. U krijgt om te genieten van een breed verscheidenheid van mager vlees, omdat het programma is vooral gebaseerd op eiwitconsumptie. U kunt uw jurk vlees met citroen, azijn, mosterd, ketchup, worcestersaus, sojasaus en kruiden. U kunt meestal eten elke plantaardige behalve voor de zware zetmeel: maïs, erwten, aardappelen, bonen en veel. Als u houdt van vlees en zijn een expert in de grill, kunt u genieten van dit dieet.

Terwijl het drinken van veel water wordt aanbevolen, bent u ook in staat om uw dieet te houden soda als het Scarsdale> Dieet toegestaan voor het gebruik van kunstmatige zoetstoffen.

Oefening is uit! U kunt achterover leunen en ontspannen terwijl je er bij neervalt pond over dit plan. Het Scarsdale dieet plan gaat zelfs zover om te zeggen dat de oefening wordt niet aanbevolen voor mensen boven de veertig die nog niet over een geplande oefening routine.

De Bad-Terwijl u kunnen verliezen tien tot twintig pond in slechts een paar weken, mag u eigenlijk niet te verliezen FAT. De meeste van het gewicht verloren in deze periode zal het water gewicht (die terugkeerzodra je begint weer normaal te eten). Een andere vorm van verloren gewicht is van je spiermassa. Verliezen spier is dubbel slecht omdat je spieren helpt u bij het verbranden van vet. Lose spier, verliezen het vermogen om zo veel vet verbranden.

Als u niet een belijdend carnivoor, gaat u niet aan Dieet zoals de maaltijden van de Scarsdale. Als u genieten van een gepofte aardappel (of echt elke vorm van gebakken goed je kon krijgen bij een bakker), je gaat te ontkennen jezelf een hoop. Salades zijn groot en smakelijk,maar hoe lekker zijn ze met alleen azijn of citroen als dressing? Als u een vegetarisch bent u niet van plan om eiwitten genoeg met dit dieet als uw voornaamste bron van eiwitten, namelijk bonen, is strikt beperkt.

Leuke dingen zoals pasta en pizza's worden een streng verbod, net als friet, brownies, broodjes, en croissants. Wat voor leven leef je als je niet kunt genieten van de eenvoudige genoegens?

Drinkwater is naar uw enige gezonde optie met dit plan. Terwijl frisdrankmet kunstmatige zoetstoffen zijn toegestaan, er zijn niet veel mensen zijn die zou zeggen dat ze "gezond."

U bent niet verplicht om te oefenen, dat klinkt misschien als een grote plus om de gehele populatie van de bank aardappelen. Het slechte nieuws is, met de extreme caloriebeperking (alleen toegestaan 800-1000 calorieën per dag) zal u waarschijnlijk niet de energie hebben om op te staan off van de bank in de eerste plaats.

Eindoordeel:
Als je een middelbare school reünie komen, en u hoeft alleen maarpassen in je oude jeans voor een dag of twee, dan kunt u proberen de aan Dieet Scarsdale. Als je een vleeseter die vlees eet als het gaat van de stijl, kunt u werkelijk genieten van dit dieet. Als je eet een grote verscheidenheid van voedsel op een normale basis en willen niet overdreven te beperken, zult u zich ook beperkt door de Scarsdale Dieet.

Hoe dan ook, zul je uiteindelijk winnen een van het gewicht verloren tijdens dit programma terug zodra u terug naar uw normaleeten schema. Is het het waard? Dat is aan jou. Nu kun je je eigen weloverwogen beslissing.

Als je gewicht wilt blijven van de start en verliezen snel, Hoodia is de aanbevolen in combinatie met de Scarsdale Dieet. Hoodia is een plant die groeit diep in de Afrikaanse woestijn en is bekend om zijn anti-oxidant eigenschappen zo goed als het vermogen om de stofwisseling die uw lichaam maakt te verhogen calorieën te verbranden sneller. Het beste deel van de Hoodia dieet is dat u kuntprobeer het en het maakt je lichaam calorieën te verbranden door het veranderen van uw interne chemie in een gezonde natuurlijke manier. U kunt [meer informatie over de Hoodia Diet Plan http://www.hoodiadietplan.org%5D op hun website.

My Links : Bissell Vacuums doloresfrederic.livejournal.com my.opera.com/bernardjaceko/blog/

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s