Voorbeeld mediterrane dieet – Wat te eten op het mediterrane dieet te schoppen Uw Fat Loss Start

Het mediterrane dieet is zo affectief te helpen uw lichaam om die extra pondjes kwijt door het geven van je lichaam veel natuurlijke fruit en groenten tegelijk te voorkomen dat meer de mens gemaakte producten die producten bevatten ingrediënten verwerkt overdreven en ongezonde verzadigde vetten zoals die te vinden in zuivel.

Het mediterrane dieet is ook erg laag in dierlijk vlees, met inbegrip vrij matige hoeveelheden van verse vis en de focus op hoge consumptie van gezonde koolhydraten met een lage glykemischeindex koolhydraten zoals volkoren pasta, bruine rijst en polenta.

Mediterrane voeding steekproef bijvoorbeeld

Ontbijt – Volkoren toast met dun gesneden tomaten en uien met een klein scheutje olijfolie. Kruiden als oregano, tijm kan worden toegevoegd voor de smaak.

Lunch – Linzen soep of peulvruchten met enkele gegrilde polenta. Voeg de groene groenten aan soep en een aantal cayennepeper voor wat extra metabolismestimuleren.

Diner – Gegrilde vis gekookt of gestoomd overgoten met citroen of limoen en kruiden, zodat het de smaak absorbeert salade, gebakken zoete aardappel en een lichte tuin. (Niet alleen de reguliere ijsbergsla iets met een beetje meer voedingsstoffen.)

Snacks – 4 – 5 verschillende soorten groenten en fruit als u hebben opgelopen tijdens de dag met uw maaltijden. Populaire mediterrane dieet opties omvatten gedroogde dadels, vijgen, abrikozen of versfruit.

Noten zijn ook met name worden aanbevolen snack amandelen en walnoten gevuld met gezonde vetten (ongezouten is bij voorkeur het vasthouden aan het mediterrane dieet voor gewichtsverlies).

Dranken – Kruiden Thee en koffie als evenals tal van water, als je wil mag een kleine hoeveelheid alcohol van een glas wijn bij het diner is.

Toen op het mediterrane dieet altijd vermijden alle zuivelproducten zoals boter, margarine en verblijf uit de buurt vanvetrijke vleeswaren en vasthouden aan vlees mager, zoals kip, kalkoen of zeer magere delen van het rund.

My Links : Ankle Weights mariesbertie.blogetery.com raynchristensen.wordpress.com winniesjacob.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s