HCG dieet op de Morning Show – niet de beste manier om Health en Fitness

Ik schreef onlangs geplaatst en een artikel over het HCG dieet zoals besproken op The Morning Show met Mike en Juliet. Dit artikel kreeg een veel aandacht in een zeer korte tijd. Ik neem aan de meesten van deze website "hits" zijn van mensen die angstig op zoek naar een manier waarop ze kunnen vinden van de "quick-fix" hoorden ze over op de Morning Show met Mike en Juliet, en niet mensen die willen om te horen dat HCG, zoals elk ander dieet te verhelpen of programma, is een potentieel schadelijkeroute te nemen, dat kan wel of niet het genereren van een aantal resultaten dat kan of mag niet – omdat ze kan wel of niet helpt u aan een verschuiving in je wereldbeeld, zelfbeeld en overtuigingen. Dit paradigma shift (en ik spreek uit ervaring) is alles wat nodig is om een willekeurig soort genezing – met inbegrip van het gewicht-verlies – snel, veilig, duurzaam, en soms zelfs direct of 's nachts.

Een van de elementen van elke gerapporteerde HCG successen is het dieet dat 500-calorie/daygaat samen met het protocol. Je zal inderdaad een burn-off als je vet eet alleen 500-calories/day, maar de honger (dat is wat een 500-calorie/day dieet werkelijk is) is een van de redenen waarom uw lichaam produceert en slaat vet – en dat is waarom mensen rebound uit caloriearme diëten door het verkrijgen van meer gewicht dan voorheen. Het lichaam zegt: "Zie, ik wist het wel! Wij konden op elk gewenst moment te hongeren! Nu ga ik op te slaan, nog meer eten hebben!" En het doet zeer effectief. Het voorbeeld dat ik gebruikte in mijn laatste artikel, getiteld,"HCG op The Morning Show: veilig en effectief zijn of gevaarlijk? Maakt het uit?" was een dame die begon met 60-pond overgewicht en eindigde-up 80-pond overgewicht na jaren van up-and-down "yo-yo" dieet – met HCG! Ze dacht dat dit een "succesverhaal!?" Het manipuleren van de natuur is een heel andere koers dan het leren hoe effectief te werken met de natuur.

Mijn advies aan iedereen die op zoek HCG als een mogelijke "Cure" voor overgewicht is om je hart te volgen – niet het deel van jou dat horlogestelevisie en slaat informatie op als 'waarheid' of 'werkelijkheid'. Dat deel heet de hersenen, het hart niet, en andere mensen (ouders, leraren, predikers, vrienden, televisie, enz. ..) geprogrammeerd uw hersenen. Het is uw manier van denken over jezelf, voedsel, en de wereld om je heen, dat heeft geleid tot wat je ziet in je leven en in de spiegel. Deze keten is gebroken door de tijd, ja, zelfs zeer jonge mensen – zelfs baby's – kunnen worden getroffen met de "vruchten" van vorige generaties – "de zonden van devader, "zo te zeggen. Maar, met de geest – redenering, gebed, meditatie, energie psychologie, enz. – u kunt herschrijven, herprogrammeren, of die genetische herinneringen ReWire net zoals je kunt verwijderen of overschrijven nieuwere herinneringen aan misbruik, vernedering, schaamte, angst, zorgen, zelfhaat, enz. .. Het is nu een wetenschappelijke en medische realiteit die je kan "herschreven" je eigen DNA met gedachten, evenals externe stimulus.

Lees ook de andere natuurlijke gewicht-verlies artikelen op deze site. Ze zijn vrij;en, indien u kunt ontspannen en gewoon te doen dit de 'juiste' manier – proberen veilig en bewust werken vanuit de inside-out '- je zult zien dat u geweest bent op zoek naar achteren op de dingen allemaal langs. En, als gevolg, je hebt gedaan de moeilijkste en minst effectieve, dingen die je zou kunnen doen om uw gezondheid en fitness te herstellen. U hoeft niet te maken door te gaan naar de gezondheid van oorlog met on-gemak. U maakt de gezondheid door het nemen van de "Dis," en dat de "Ease" er doorheen schijnt. "Ease" is je natuurlijke staat vangenade. Voor het maken van on-gemak, hoeft u alleen maar aan toevoegen: DIS-tractie; DIS-windvlaag, DIS-goedkeuring; DIS-harmony; DIS-kiesrecht; DIS-Dain; DIS-respecteren; DIS-afspraak, of DIS-genade.

Wanneer u 'Dis-"om uw leven (of je deed het zelf, of aanvaard het van iemand anders), kunt u heel natuurlijk weer het gemak, dat is je natuurlijke staat van genade, in on-gemak en dis-comfort. Zoek op liefde voor jezelf en anderen; release het verleden. Er zijn natuurlijke manieren om uw doelen te bereiken nog snellerdan de "quick-fixes" Jullie zijn zo lang achtervolgen. Probeer het onderzoeken change-technieken en methoden zoals EFT, om snel te herschrijven je onderliggende gevoelens en overtuigingen over jezelf en wat mogelijk zou kunnen zijn voor u, dit is dezelfde techniek die u hebt gezien met behulp van Paul McKenna over de recente TLC (The Learning Channel) programma, "ik kan je dun!"

U bent perfect, en dat heeft niets te maken met je uiterlijke verschijning. U bent perfect, en dat is iets dat je moet wikkel uwgedachten rond voordat je in staat zal zijn om permanente wijzigingen in je geest, lichaam, of het leven te maken. Ik ben toegewijd om u te helpen dit doen – niet voor de enorme uurtarieven Ik gebruikte in rekening te brengen, maar voor de GRATIS via dit forum. Dit soort van "coaching" of "consulting," is meestal erg duur ($ 250 – $ 500 / uur); ja, maak niet de fout te denken deze dingen zijn niet waardevol omdat je niet over aan uw verzekeringsmaatschappij te gebruiken betalen. Help jezelf, of worden overgeleverd aan de genade van de televisie eninternet voor de rest van je leven. De keuze is aan jou, en er zijn hier veel experts te ondersteunen en te helpen als dit de manier die u kiest. God zegene u allen, en de beste wensen in uw zoektochten naar gezondheid, geluk en verlichting. Het is echt, het is er, en, dat is van jou voor de vragen en nemen.

Related : kicker flixya.com/blog/adalbertbronisl

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s