De Turbo Protein Diet Book Review – niet voor de Feint-Hearted

Degenen die hebben gekocht van de Turbo Protein Diet Boek en succes de 2 week hebben ervaren snelle gewichtsverlies van ergens tussen de 10 en 18 pond. Helaas zijn de twee weken vasten is een duidelijke nadeel en het is onwaarschijnlijk dat velen zullen slagen.

Dit dieet is niet voor iedereen – in feite zou je moeten weken vrij sterk naar de laatste twee op de dagelijkse voeding volledig vervangend poeder vooral omdat de smaak is niet erg aantrekkelijk Almased bestaat uit sojamelkeiwit en honing enzym dus als je een hekel aan de melk smaak van soja of havermout voorbereid te zijn op een zeer zacht dieet voor twee weken.

Omdat dit dieet is vrij veel gewoon een snelle, it is het onvermijdelijk dat je gaat om gewicht te verliezen, maar als het elke snelle with impliceert niet gezien solid food gedurende twee weken. Zodra de twee weken snel voorbij is je dan verplaatsen naar de volgende fase, die is een dieet samengesteld uit 15% eiwit, 55% koolhydraten en 30% vet, hoewel sommigen denken kan deonderdeel koolhydraten vrij hoog.

Na een periode van 4 tot 8 weken kun je dan weer terug te gaan op de twee weken snel als u meer gewichtsverlies.

Een ander nadeel van dit dieet is dat naast de kosten van de Turbo Protein Diet Book is de kosten van de voeding aan te vullen Almased die moeten worden genomen voor dit dieet te werken. Ongeveer 2-3 blikjes Almased nodig zijn voor een periode van twee weken dus dit gaat kosten je gewoon meer dan $ 100voor twee weken. Het is ook gesuggereerd dat een laxerende worden genomen op de eerste dag te reinigen het spijsverteringssysteem, dus dit is een ander kan worden toegevoegd kosten.

U kunt ook op een dieet te beginnen dit op een weekend als de eerste paar dagen kan een beetje stoer met hypoglykemische soort gevolgen en de mogelijke hoofdpijn als je lichaam begint het ontgiftingsproces.

Vanwege de extreme vasten periode wordt u geadviseerd om uw arts te raadplegen alvorens de aanschaf van deTurbo Protein Diet Book en het opstarten van dit dieet.

Friends Link : Multilevel Dip Stands Eureka Vacuums flixya.com/blog/julielcurtis flixya.com/blog/cyprianjozefv flixya.com/blog/patriciacwatson

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s