Het Yoga Dieet – Making u zich beter voelt

De yoga-dieet is een uitstekende manier te complimenteren met yoga en uw gezondheid te verbeteren. Als u in de fitness en yoga wilt eten verandert de manier waarop u, yoga dieet zal u imponeren met zijn enorme kennis over voeding en hoe ze werken in uw lichaam.

Het beoefenen van yoga is misschien niet genoeg om de energie te krijgen die u wilt. Energie kan worden fysieke en mentale als veel van het voedsel om ons heen kunnen onze energie-afvoer. De yoga-dieet werkt eigenlijk te brengen van uw energie op een goede manieren je laat je beste gevoel.

De yoga-dieet maakt gebruik van de drie Guna's als basis voor haar overtuigingen. Het betekent dat de energie-drie kwaliteiten die er zijn om evenwicht te maken heeft. Er zijn Sattva, Rajas en Tamas. Men gelooft dat deze drie dingen werken om innerlijke vrede te creëren. Sattva betekent zuiverheid, Rajas staat voor passie en activiteit en het proces van verandering, terwijl Tamas staat voor duisternis.

Voor het maken van de yoga-voeding moet u eerst op dieet enkele wijzigingen aan je.Er zijn Sattvic voedingsmiddelen die werken met je lichaam te helpen zich gezonder voelen. Dit is de zuiverste vorm van diëten en het kalmeert en zuivert het lichaam door middel van het alleen puur voedsel. Deze voedingsmiddelen bevatten; granen, volkoren brood, verse groenten en fruit, vruchtensappen en melk.

Rajastic eten is iets dat is warm en kruidig, bitter en zout droog. Men gelooft dat deze voedingsmiddelen werk aan ruim stimuleren van de hersenen en het lichaam. Ook wordt opgemerkt dat het eten snel ook ongezond is. Een paar voorbeelden vanvan deze voedingsmiddelen op te nemen; koffie en thee, specerijen, vis, eieren, zout en chocolade.

Tamastic voedsel is geloofd te geven weet je op alle voordelen. Het is gekoppeld aan energie verlies en het maken van je lichaam voelt ongezond. Meer dan verwarming wordt ook beschouwd Tamastic. Voedingsmiddelen die een deel van deze groep bestaat uit; vlees, alcohol, tabak, uien, knoflook en azijn.

Het ideale dieet bestaat uit yoga-vegetarisch voedsel. Een misvatting is dat vegetariërs zijn ongezond, omdat ze niet krijgengenoeg proteïne. Dit is echter een mythe is, is er veel eiwitten in noten en zuivel dat veel vegetariërs dagelijks consumeren.

Voordelen voor dat een vegetariër ook vele extra's. Misschien heb je een minder kans op het ontwikkelen van een hartaanval, beroerte, nieraandoeningen en sommige kankers. Je hebt ook een minder percentage van obesitas.

Vegetariërs zijn toegestaan om vele grote voedsel te eten. Deze omvatten; granen, pasta, rijst, groenten en fruit, noten, zuivel, honing en kruiden. Met een dieet bestaande uit alledeze voedingsmiddelen, bent u zeker om te kunnen maaltijden en snacks die zal heel voedzaam en smakelijk te maken.

Versoepeling in een yoga-dieet kan enige tijd duren. Je zou willen nemen het langzaam. Begin met inbegrip van meer fruit en groenten, en langzaam vlees uit het werk van uw dieet. Als je begint met kleine stappen uw slagingspercentage hoger kunnen zijn.

Samen met steeds een vegetarische u misschien ook proberen te vasten. Het is een belangrijk onderdeel van yoga. Men is van mening dat het vasten kan ontdoenhet lichaam van toxines die op zijn beurt zorgt ervoor dat u zich beter voelt. Niet alleen is het zeer geschikt voor toxines is het ook uitstekend voor de geest als nodig is toe te wijzen van de geest bevoegdheid om snel en geconcentreerd te blijven. En vooral blijven is een belangrijk onderdeel van yoga.

My Links : door handle Business & Investing augusthenrykw.wordpress.com flixya.com/blog/sharonrharness

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s