De Tibetaanse Dieet – Lose Pounds Fast gezonde manier

De Tibetaanse dieet zal u helpen niet alleen om snel gewicht te verliezen, maar ook om de gezondheid te verbeteren en vul je lichaam met energie. Sommige deskundigen beweren dat Tibetaanse dieet is geschikt voor verjonging van het organisme en een langere levensduur.

Dit dieet is zuivel-vegetarisch. Het is noodzakelijk om langzaam te consumeren producten in kleine porties. U moet dit dieet niet langer dan een week in een maand.

Maandag
Ontbijt: een kopje magere melk met een kleinetoast.
Lunch: 150 g gekookte bonen. 200 g salade gemaakt van tomaten, groene pepers, uien en peterselie. 1 grote groene appel of een sinaasappel.
Diner: 250 van gehakte witte kool vermengd met een eetlepel citroensap. 150 g van de groente-, 1 glas van niet-koolzuurhoudende mineraalwater.

Dinsdag
Ontbijt: 1 glas mineraalwater. 1 grote appel.
Lunch: 200 g gekookte vis, 200 g vruchten salade gemaakt van appels, peren, pruimen of ander fruit. 1 oranje.
Diner: 250 g courgettesliertengebakken in plantaardige olie, 3 tomaten, 1 klein sneetje roggebrood, 1 glas tomatensap.

Woensdag
Ontbijt: 1 glas magere melk, 2 kleine toastjes.
Lunch: 200 g gekookte snijbonen, 200 g salade gemaakt van tomaten, uien, verse komkommers en knoflook vermengd met een theelepel plantaardige olie.
Diner: 200 g gekookte bieten. 2 appels, een sinaasappel, een klein sneetje roggebrood, 1 tomaat. 1 glas tomatensap.

Donderdag
Ontbijt: 1 glas niet-koolzuurhoudende mineralewater, 1 kleine toast.
Lunch: 250 g gekookte vis, 200 g plantaardige salade gemaakt van alle groenten, 1 glas van de natuurlijke appelsap.
Diner: 200 g gekookte kiezelhoudend snijbonen, 200 gram rauwe geraspte wortelen gemengd met een theelepel plantaardige olie en knoflook. 1 kop thee zonder suiker en een kleine toast.

Vrijdag
Ontbijt: 1 glas magere melk, een kleine toast.
Lunch: 200 g gehakte witte kool vermengd met een theelepel citroensap. 1 glas magere biologische yoghurt,2 appels.
Diner: 200 g gekookte vis, 200 g geroosterde aubergines in plantaardige olie met een kleine hoeveelheid van wortelen. Een klein sneetje roggebrood. 1 glas van niet-koolzuurhoudende mineraalwater.

Zaterdag
Ontbijt: 1 glas appelsap, een sinaasappel.
Lunch: 200 g geraspte wortelen gemengd met een theelepel plantaardige olie, 200 g salade gemaakt van tomaten, groene pepers en uien. 1 glas van niet-koolzuurhoudende mineraalwater.
Diner: 150 gram magere kwark, 2 kleine toastjes. 100 gvan aardbeien. 1 glas halfvolle melk of 2 glazen magere biologische yoghurt.

Zondag
Ontbijt: 1 glas magere melk, 2 kleine toastjes.
Lunch: 250 g gekookte vis, 250 g salade gemaakt van witte kool vermengd met een theelepel citroensap, 1 glas van niet-koolzuurhoudende mineraalwater.
Diner: 200 g gekookte snijbonen, 100 g magere kwark, 250 g van de groente-, 1 glas niet-koolzuurhoudende mineraalwater of appelsap.

Related : High Blood Pressure Outdoor Grill Sets Online Banking doloresfrederic.livejournal.com

This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s