De Bloedgroep Dieet (deel II) – Het dieet voor Bloedgroep AB

Een van de bloedgroep is sterk gerelateerd aan onze voeding en gezondheid, volgens de makers van de bloedgroep dieet. Als u dit dieet voor ten minste twee weken kunt u ziekten te verminderen het risico van de ontwikkeling van bepaalde, vertragen het proces van veroudering en overgewicht te voorkomen. Verschillen in bloedgroep verklaren waarom sommige mensen kunnen afvallen met een bepaald dieet, terwijl anderen niet kan, naar gelang van het bloed voeding 's auteurs.

Voor diegenen met bloedgroep AB,voedingsmiddelen die kunnen leiden tot gewichtsverlies zijn rood vlees, bonen, zaden, maïs en granen. Ze moeten evenwel voorkomen schaal-en schelpdieren, zuivelproducten en groene groenten.

Zij moeten ook voorkomen dat pluimvee en rundvlees, of vervang ze door schapen, lammeren, kalkoen of konijn. Zij kunnen ook code wilt eten, snoek, steur, forel, haring, of slakken.

Zuivelproducten, met name yoghurt of magere kaas crème worden geïndiceerd voor mensen met de AB. Groenten moeten dagelijks worden geconsumeerd. Echter, olijven, mais,avocado en paprika's moeten worden vermeden.

Als je een bloedgroep AB, wilt u misschien ook vruchten eet zoals druiven, pruimen, kersen, ananas, kiwi's, abrikozen, citroenen, pompelmoezen, en gedroogde vijgen. De kruiden die zijn aangegeven zijn zout, knoflook, peterselie en mierikswortel. Ketchup en azijn mag niet worden geconsumeerd.

De aanbevolen dranken voor ABS zijn: rode wijn, maar niet meer dan een glas per dag, koffie en groene thee. Lichte lichamelijke oefeningen, zoals yoga, wandelen, zwemmen,dansen, of aerobics kan vechten tegen stress te helpen.

Altijd praten met een specialist te staren een dieet of fitnessprogramma.

(C) Project Weight Loss 2009. Alle rechten voorbehouden.

Recommend : Nursing Nutrition Books flixya.com/blog/alojzyfabianb flixya.com/blog/barnabashiacynt

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s