De waarheid achter de Oprah Diet Tea

Er is veel publiciteit over een thee-dieet dat was te zien in Winfrey's show Oprah een paar jaar terug en is genoemd als de Oprah Diet Tea of de Oprah Groene Thee Diet. De opwinding over het dieet is gesproken over en heeft gezien geweldige respons, zelfs in blog sites. gerapporteerde resultaten kunnen variëren, maar een hoop nog steeds toegeschreven Oprah's gewichtsverlies, een paar maanden na die show werd uitgezonden, zei aan de voeding.

Hier ishet fragment van het interview van Oprah's met Dr Nigel Perricone op The Oprah Winfrey Show: "Kijk eens 10 jaar jonger in 10 dagen" werd uitgezonden op 10-11-2004.

"Oprah: Nu heb ik gelezen in je boek dat je zei dat als ik net vervangen koffie met groene thee in plaats, dat kon ik 10 kilo af te vallen in zes weken.

Dr Perricone: Absoluut.

Oprah: Nu echt. Hoe kan dat – wat is de big deal over dit?

DrPerricone: Koffie heeft organische zuren die suiker verhogen uw bloed, te verhogen insuline. Insuline zet een slot op het lichaam vet. Wanneer u overschakelen naar groene thee, cafeïne je krijgt, je bent helemaal klaar, maar je zal drop je insulinespiegels en lichaamsvet zal zeer snel vallen. Dus 10 pond in zes weken, zal ik garanderen.

Oprah: ik ga dat doen. OK. Dat is zo goed! Whoo! Dat is fantastisch. "

Het was dit deel van het interview gemaakt door Oprah Winfrey met Dr Nigel Perricone Welke thee begon de hype rond de Oprah dieet. Kortom, uit het interview, was Dr Perricone zeggen dat door de vervanging van koffie met groene thee kan helpen bij gewichtsverlies vanwege de thee ingebouwde vetverbrander vermogen.

Na de show, Oprah begon groene thee te drinken en ging op een groene thee dieet. Het is niet bekend hoeveel gewicht Oprah verlies als gevolg van de groene thee dieet maar er zijn berichten waarbij zij verklaarde dat de> Dieet heeft haar geholpen haar gewicht te bereiken doelen en het dieet. Er waren ook beweert dat Oprah heeft beweerd dat het drinken van groene thee hielp haar energie te stimuleren en hielpen haar bij het handhaven van haar gewicht.

Gebaseerd op het bovenstaande fragmenten uit de show van Oprah's verklaring dat ze gaat doen is genoeg aan te wakkeren interesse in Perricone het boek van Dr, "The Perricone Prescription", waarvan een gedeelte beschrijft en definieert de 10-daagse Groene Thee Dieet . Maar het kan gezegd worden datnemen een kijkje bij Oprah's Weekly Maaltijden, thee is zeker een van haar favoriete drankjes tijdens haar maaltijden.

De waarheid is dat de Oprah Thee Dieet kan zeker helpen bij zwaarlijvige mensen gewicht verliezen, en niet alleen dat, het kan ook bijdragen tot het verminderen van cholesterol in het bloed, de bloeddruk te verlagen, bepaalde vormen van kanker te voorkomen, verhoogt de stofwisseling en vermindert het risico van hartaanvallen. Niet Alleen zal het dieet gunstig zijn voor het verliezen van gewicht, maar het zal van de voordelen ook een partij voor uwgezondheid en welzijn. evenwel dieet zal effectiever zijn als u ook uw gewoonten te wijzigen door het eten van minder vette voedingsmiddelen en de overgang naar een meer actieve levensstijl door niet-inspannende oefeningen zoals stevig wandelen.

Tags : Meetings & Presentations flixya.com/blog/briankbrowns

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s