Dieet voor Constipatie dat helpt

Het kennen van de beste dieet voor obstipatie kunnen verlichten afvalstoffen een persoon van het onvermogen tot verwijdering van vaste het lichaam.

Vergroting van voedingsvezel en wateropname is effectief bij de behandeling van schets en bevordert ook de gezondheid van de darm. Volle granen, fruit en groenten zijn goede bronnen van vezels.

Granen zoals havermout en gerst zijn ook rijk aan vezels en vers fruit als meloen en watermeloenen hebben een hoog gehalte aan water dat helpen bij het bestrijden moeilijkheden in darmbeweging.

Er zijn voedingsmiddelen die nodig zijn om al worden vermeden, zoals kaas, eieren en vlees, omdat zij worden beschouwd als vetrijke voedingsmiddelen die weinig vezels. Verhoging van de opname van vezels in het algemeen helpt de spijsvertering gezondheid.

Waarom is het belangrijk vezels in de voeding van een persoon voor constipatie?

Fiber-rijke voedingsmiddelen te verhogen van de grootte van de ontlasting en versnellen de passage door het lichaam. Als u het moeilijk om voedsel rijk aan vezels te verteren, en kies vervolgens met oplosbare vezels eten sindsHet is makkelijker te verteren. Een uitstekende bron van oplosbare vezels worden gedroogd fruit zoals vijgen, pruimen en abrikozen. Het is ook te vinden in appels, linzen, brood en gerst.

Is een vezelrijk dieet niet frequent genoeg om te verlichten stoelgang?

Het is ook belangrijk om te drinken veel water en regelmatig sporten. Vloeistoffen helpen verzachten de ontlasting waardoor het makkelijker te scheiden. Koffie en koolzuurhoudende dranken moeten worden vermeden of genomen in minimale hoeveelheden.

Een vroege ochtend glas water helptte handhaven normale stoelgang. Regelmatige lichaamsbeweging helpt om de ontlasting zacht en makkelijk te lopen via de darmen.

In aanvulling op de reguliere voeding voor constipatie zijn laxeermiddelen die kunnen worden in de vorm van capsules of pillen. Ze verhogen de mobiliteit en de stoelgang van een patiënt echter de verbetering van de conditie te veel gebruik kan leiden tot spierzwakte. Laxeermiddelen zijn alleen aanbevolen als natuurlijke remedies mislukken.

Visit : Workstands Bed Tents Road Bikes flixya.com/blog/julielcurtis annaflorjanl.wordpress.com mariesbertie.blog.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s