Japanse dieet Rage

Japan van ganser harte gooit zichzelf in rages van hoelahoep om de bananenteelt diëten. Als Japan blijft om de overgang van na de Tweede Wereldoorlog en de naoorlogse honger naar meer en meer problemen met het metabolisch syndroom en obesitas, meer en meer mensen in Japan zijn gefascineerd door de voeding. Net als vele andere mensen over de hele wereld, zijn veel Japanners op zoek naar een snel antwoord. Terwijl sommigen suggereren veranderingen in levensstijl waarbij meer uitoefenen, betere voedingsgewoonten en minder calorieën, dit nietlijken overweldigende aantrekkingskracht hebben voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in het verliezen van gewicht. Ze zijn op zoek naar de magic bullet. De afgelopen jaren hebben gezien zich te concentreren op dieet rages bananen, natto, en agar.

De banaan dieet is de meest recente. Wonen onder een rots, net als Homer Simpson, ik wist niet dat hoe wijdverbreid de banaan dieet rage was totdat ik tegengehouden door bij een lokale supermarkt om bananen te kopen wat. Ze zijn meestal hoog opgestapeld in trossen van vijf, zes, zeven,of acht bananen. In plaats daarvan werd ik begroet door de aanblik van een paar trossen, elk met drie gekneusd en bananen bruin worden verpakt samen in plastic folie. Een groot bord boven deze paar eenzame trossen bananen alleen-lezen is een tros per klant. Ik kocht wat appels plaats.

De banaan dieet was gebaseerd op het eten van bananen met ruimte temperatuur van het water in de ochtend en wat je wilt gedurende de rest van de dag. Een apotheker schiep de bananen dieet voor haar overgewicht man. Hij verloorGeplaatst gewicht en het dieet informatie over Mixi, de social networking dienst. De banaan dieet boom explodeerde. Bananen werden wegschietende uit de schappen en de prijzen omhoog gingen. Ik heb minder bananen gegeten voor een tijdje. Dan, De consumptie van bananen leek af te nemen. Nu kan ik gemakkelijk kopen bananen.

Voordat de bananen dieet rage was het dieet rage natto, voortgestuwd in bekendheid door het voorkomen op een televisie. De tv-show beweerde dat natto was de magic bullet. Natto, die isgefermenteerde bonenpasta, is zeer gezond voedsel, maar het tv-programma maakte nog meer claims. Eet twee pakjes van natto, de eerste in de ochtend en de tweede in de avond, en dat zou genoeg zijn. Mensen kunnen gewicht verliezen zonder enig ander werk. Oefening niet nodig was, er werden geen veranderingen in het voedingspatroon. Het argument was dat de isoflavonen in natto en iets anders dat veroorzaakt secretie ingeschakeld DHEA dit. Natto uitverkocht bij supermarkten over heel Japan.

De natto dieet begon tevervagen wanneer het ware verhaal naar voren: het programma gewoon verzonnen het verhaal. De werkelijke wetenschap achter het verhaal was verzonnen zoals de studie dat het programma zou hebben uitgevoerd.

Voordat het echt geweldig en de ongelooflijke natto dieet was het werkelijk ongelooflijk en verbazend agar dieet. Agar is een gelei-achtige stof die uit zeewier. U kunt agar een gelei te maken, vla's en meer. Agar is ongeveer 80% vezels. Als je eet agar, het triples in grootte en absorbeerthet water. De agar dieet vereist simpelweg het eten van een schotel van gelei gemaakt van agar voor elke maaltijd. De agar voeding ook afkomstig uit dezelfde televisieprogramma te zien zijn als de verbazingwekkende natto dieet.

Teruggaan in de tijd vóór de agar voeding of vooruit in de tijd van de bananen dieet zal zeker een andere verbazingwekkende productie van voeding. Agar, natto, en bananen alle appartementen bieden veel voordelen voor de gezondheid, maar niemand was de magic bullet. Toch hoop leeft op en miljoenen mensen nog steeds kijkentv-programma's over gezondheid en voeding, wachtend op de volgende Grand oplossing voor het gewicht van de wereld probleem. Wie weet? Een echt wondermiddel kunnen worden net om de hoek.

Tags : Suspension Social Books flixya.com/blog/augustjant flixya.com/blog/aleksandercypri

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s