Ruw plantaardig dieet

De ruwe plantaardige dieet is al sinds het begin der tijden. Onze voorouders bestond uitsluitend op rauwe plantaardige voeding op een punt in ons verleden. Meer recentelijk, rauwe levensmiddelen belangrijkheid gewonnen in Californië tijdens de jaren 1900.

Virtanen naar Kenton

In het begin van 1900 Artturi Virtanen was een van de eerste wetenschappers die inzag dat dit voedsel enzymen die gezond waren opgenomen. Hij schreef een boek gebaseerd op deze ontdekking, die verklaarde dat deze enzymen 'Burst' te openen in uwlichaam als je deze voedingsmiddelen te consumeren. Virtanen correct postuleerde dat de vrijgekomen enzymen geholpen in het spijsverteringsproces.

Bijna een eeuw later, in 1984, Leslie Kenton verdere populariseerde de raw food beweging met haar boek over de ruwe plantaardige voeding, rauwe energie – Eet je een weg naar een stralende gezondheid.

Kenton's boek wordt beschouwd voor de populariteit van de drijvende kracht achter de populariteit van de deze huidige dieet. Het bevat het onderzoek naar de redenen waarom de voeding isgezonde en suggesties van rauwe voeding. Ze pleit ervoor dat dit dieet een voedingsmiddelen op te nemen 75% rauw. Ze bevorderd voedsel zoals spruiten, noten, vruchtensappen, zaden en kleurrijke groenten.

Raw Food Feiten

Sinds de invoering van de ruwe plantaardige voeding veel studies zijn ondernomen om de levensmiddelen te onderzoeken voor de gezondheid voordelen van het eten hiervan. De belangrijkste bevindingen van een back-up Virtanen's theorie dat spijsverteringsenzymen zijn te vinden in deze voedingsmiddelen.

Zodra het voedsel wordt gekooktvoedingswaarde wordt vernietigd. Aan de andere kant, rauwe voedingsmiddelen bevatten een specifiek enzym dat voedsel helpt te breken naar beneden, de steun in de opname van voedsel en helpen spoelen toxinen uit uw lichaam. Deze enzymen behoren amylasen en proteasen in de regulatie van de stofwisseling.

De ruwe plantaardige voeding bevolkt uw spijsvertering met levende bacteriën die ervoor zorgen dat uw immuunsysteem gezond. Dit wordt gewoonlijk aangeduid als 'darmflora'. Naast gezonde bacteriën is de verwachting dat uw welzijn ten goede zal komenworden blootgesteld aan schadelijke bacteriën en parasieten. Deze blootstelling zal helpen uw lichaam immuun worden voor de negatieve effecten van deze organismen.

Raw foodists beweren dat voedsel geoogst uit hun natuurlijke habitat zijn voordeliger dan voedingsmiddelen geoogst op boerderijen of andere methoden. De voedingsstoffen in voedingsmiddelen geteeld in het wild sterk overtreffen die gevonden in de massa geoogste grondstof voor levensmiddelen.

Geen Koken toegestaan

Het bereiden van voedsel kan ontwikkelen schadelijke en giftige stoffen. Verschillende levensmiddelenen bereidingsmethoden kunnen schadelijk zijn wanneer voedsel geconsumeerd. Door het eten van deze zelfde voedsel in hun ruwe staat u op minder risico van deze gifstoffen.

Deze voedingsmiddelen zitten vol antioxidanten. Antioxidanten zijn in het nieuws de laatste tijd als gevolg van hun jeugd te geven eigenschappen. Een ruwe plantaardige voeding is vol van deze stoffen, waardoor je je look en feel jongere.

Koken voedsel kan zelfs leiden tot acidose. Dit is een schadelijke lichamelijke situatie die ontstaat wanneer het lichaam te veel zuur ontwikkelt. Eenaanhoudend hoge niveau van zuur in uw lichaam leidt tot chronische ziekten en aandoeningen. Artritis, depressie, migraine, Aften, sinus problemen, gastritis, constipatie, en maagpijn zijn een paar van de gezondheid als gevolg van omstandigheden die te veel zuur in het lichaam.

Acidose kan zelfs leiden tot een verhoogde kans op kanker. Kankercellen gedijen in een omgeving die is erg zuur. Acidose is een dergelijke omgeving. Rauw voedsel kan de balans van de zuur in uw lichaam en creëren een omgeving minder hulpwaarschijnlijk om kankercellen te repliceren.

The Way We Were

De ruwe plantaardige voeding is rond voor duizenden jaren. Veel volgelingen beweren ons lichaam gezonder zijn op dit dieet want het is de manier waarop we werden ontworpen om te eten. Wetenschappelijke studies verder te zetten worden gedaan en nieuwe voordelen voor de gezondheid aan het licht komen in de nabije toekomst. Wacht niet tot je lichaam is geteisterd door ziekte of je voelt ongezond. Begin een dieet hoog in rauwe levensmiddelen vandaag!

Recommend : Project Management Cruiser Bikes flixya.com/blog/trudyshubert odilesdaryls.livejournal.com flixya.com/blog/alisargaribay

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s