Gewicht verliezen snel met de Cleveland Clinic Diet

De Cleveland Clinic Diet is een driedaagse laag calorisch dieet plan. Het belooft weight watchers maximaal verliezen tot 10 kilo in slechts een korte tijdsspanne van 3 dagen. Je moet plichtsgetrouw volgen van een strikt dieet plan goed voor 3 dagen. Dit dieet is bedoeld om te worden gebruikt door patiënten die te zwaar zijn om hen te helpen gewicht te verliezen voordat hun hart chirurgie.

Dit dieet plan omvat geen trainingsprogramma en is niet bedoeld voor een lange termijn plan van het gewichtsverlies. Het is een aan uit> Dieet dat je kunt gebruiken voor 3 dagen in beperkte mate eten en 4-5 dagen regelmatig eten. Het dieet belooft u een strakker lichaam, lagere bloeddruk en het cholesterolgehalte verlagen. En het uiteindelijke doel is om u te laten uw ongewenste gewicht te verliezen binnen drie dagen. Een lage bloeddruk en cholesterol niveau zal de kans op het verkrijgen van een hart-en vaatziekten te verlagen.

De strikte dieet plan vereist dat u om te eten specifieke voedingsmiddelen in de juiste porties en je moet voorkomen dat te veel eten.U moet ook dagelijks drinken ten minste vier koppen van water. In 3 dagen moet je hard vasthouden aan dit dieet, en na drie dagen kun je eten terug te gaan naar regelmatige in de komende 4-5 dagen. Uw beperkte eten zal leiden tot uw stofwisseling waardoor meer vetten heeft geleid tot radicale gewichtsverlies branden.

Het doel van alternerende 3 dagen dieet met 4-5 regelmatig eten van dagen is om uw lichaam te helpen herstellen van de vetten heeft verloren in het proces van de 3 dagen voeding en uw lichaam te houdenverhongering. Extreem lage calorie-inname gedurende drie dagen zorgt ervoor dat je lichaam om gewicht te verliezen en je metabolisme verschuivingen leiden van je lichaam op een ketogeen reactie.

Eigenlijk is het gewichtsverlies veroorzaakt door het verlies van de lichaamssappen in plaats van vetten. Binnen de 3 dagen duur van het dieet, lijners kan het consumeren 1000 calorieën met inbegrip van de consumptie van tonijn. Op de lange termijn, de juiste voeding gecombineerd met een oefening programma geeft betere resultaten.

Related : Camping Grills Keds Shoes flixya.com/blog/czeslawjozefatn flixya.com/blog/jacintaantoniar

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s