Dieet Soda en Weight Loss – Zijn light-frisdranken goed of slecht voor je dieet?

Wat is de waarheid achter light-frisdranken? Als we net aan het punt, light-frisdranken zijn niet goed voor je lichaam. Meer in de volksmond bekend als "pop", soda dieet is nu steeds een drankje van het verleden en niet aanbevolen voor toekomstige generaties. Er is een valse overtuiging dat light-frisdranken zijn in staat om het maken van je gewicht verliezen. Dit is slechts een mythe. Zij zullen alleen vernietigen uw inspanningen in vergieten kilo's. In feite zijn er studies die aantonen dat mensen die drinken zealleen in geslaagd om een paar centimeter op hun buik. Dit komt misschien als een schok voor hen die deze drank betuttelen.

Een van de fatale problemen in deze drank is dat het vol met kunstmatige zoetstoffen. Kunstmatige zoetstoffen dient vermeden te worden op alle kosten, ongeacht het product dat ze kunnen worden gevonden inch Sommige van deze kunstmatige zoetstoffen worden gebruikt om proefdieren te doden. Wetenschappers krijgen de body count verhouding tot de mens in om het product te worden "binnen de" wettelijke limiet voor menselijkeconsumptie.

Kunstmatige zoetstoffen zijn bekend bij uw lichaam hunkert naar meer koolhydraten voedingsmiddelen op basis van. Dit zal je meer koolhydraten eet, waardoor krijg je meer kilo's. Laat je niet misleiden door te denken dat omdat je geen calorieën verbruikt, kunt u meer dan de normale hoeveelheid eten. De mensen die deze drank consumeren meer voedsel te eten omdat zij in hun onderbewustzijn, zij bespaarden met deze calorieën te drinken.

Er is een gevarieerde keuze aan gezonde drankjes die je zelf mag kiezen. Degezondste onder hen is water. Het bevat nul calorieën en cholesterol. Het zal nooit u dik maken. U kunt het toevoegen citroen, indien de vlakte smaak is niet naar wens. Lemon is bekend als een van de beste reinigingsmiddel voor het lichaam. Het zal helpen bij het schoonmaken van uw nieren van ongewenste gifstoffen.

Visit : Women Lace-Ups Shoes flixya.com/blog/winniesjacob odilesdaryls.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s