Dieet

Wat is een dieet? Is een dieet je echt helpen om gewicht te verliezen? Zijn ze gezond? Waarom zou iemand willen gaan op een?

Dit zijn vragen die bijna iedereen is het stellen van deze dagen.

In de eerste plaats, ondanks mijn normale advies tegen "diëten", ik moet toegeven dat in sommige gevallen, voor sommige mensen, kunnen ze een persoon gewichtsverlies programma kunnen helpen. Laat het me uitleggen een paar dingen, echter.

Mensen vandaag de dag in de war raken als ze voeding hoort het woord "".Zij zijn doorgaans van mening dat het altijd van toepassing is op een aantal speciaal plan van het eten dat bedoeld is om mensen te helpen gewicht te verliezen. Dit is niet altijd zo, en er was een tijd dat het woord alleen werd gebruikt om een lijst van een persoon aangeven wat aten. Wetenschappers zouden, en nog steeds doen, praten over de "voeding" van een stam, natie, of culturele groep. Artsen zouden opstellen van een lijst van voedingsmiddelen die zijn bestemd voor een doel anders dan het gewichtsverlies te bereiken, en het woord zou worden toegepast op die lijst van levensmiddelen. Heck, ik wasgeplaatst op een als een klein kind om te bepalen welk voedsel kan een allergie had ik op het moment dat veroorzaakten.

Vandaag het woord is gekomen om een speciale lijst van de voedingsmiddelen die u wel of niet kan eten als je wilt om gewicht te verliezen betekenen. Veel van deze hebben bereikt bijna mystieke status en velen hebben hun eigen volgende. Net getuige van hoe ver het Atkins en South Beach diëten hebben zich uitgebreid in onze samenleving.

Voordat dr. Atkins kwam langs en South Beach werd ontdekt, ik ben er zeker van dat u herinnerendergelijke diëten spannend als die rond specifieke voedingsmiddelen die vrijwel gegarandeerd gewichtsverlies succes. Je kon eten grapefruit, koolsoep, of u kan genieten van de beloofde effecten van de negatieve calorie dieet. De meeste hebben deze zijn weggeëbd om drie redenen:

1. Mensen ben moe van het eten hetzelfde eten na de maaltijd.

2. Ze waren in hun onrealistische verwachtingen. Hoe kon je koolsoep wanneer u op vakantie, of bij een zakenlunch.

3. De meeste van de tijd, ze gewoon niet werken.

Terwijl "het gaan op een dieet" voor een korte periode kan mensen produceren een klein verlies voor sommige, het op dieet is gewoon niet het antwoord op een levenslange gewichtsverlies probleem. Als je gewoon een paar kilo overgewicht en wilt maten vallen een paar jurk van de bruiloft in twee weken, het dieet slechts een truc zou kunnen doen, en voor die korte tijd, zult u waarschijnlijk wel kunnen vasthouden aan het zo lang u houdt uw doel in zicht.

Het nadeel van een> Dieet is drieledig:

* De effecten zijn niet blijvend of het leven verandert

* Het draagt niet bij aan de gezondheid en vitaliteit

* Het kan zelfs bijdragen aan gewichtstoename

Ik heb deze onderwerpen in meer diepte in andere artikelen die ik geschreven heb, overdekte en, vanwege de beperkte ruimte, zal ik even een snel overzicht van deze onderwerpen.

De meeste mensen zullen niet blijven op een dieet voor een veelheid van redenen, en kan normaliter niet worden aangepast aan een nieuwe stijl van eten – een levensstijl te veranderen. Toegegeven, sommige mensen hebben erfelijke of genetische situaties die zij niet kunnen overwinnen, maar die ervoor zorgen dat ze te zwaar. Echter, voor iedereen, ten minste een deel van wat maakte iemand overgewicht is een deel van hun leven keuzes, en het zijn deze keuzes die moeten worden gewijzigd om voor permanent gewichtsverlies optreden.

Beperking van de voedingsinname of beperking van de toegang tot een brede selectie van voeding opties, zoals in de pompelmoezen of koolsoep> Dieet, ook de grenzen van het individu toegang tot de voedingsstoffen die nodig zijn om de normale gezondheid. Eten sommige levensmiddelen, of soorten voedingsmiddelen, kunnen bijdragen dan tot andere gezondheidsproblemen bij sommige mensen.

Onze lichamen zijn ontworpen om te werken en in bepaalde manieren reageren, en dit omvat hoe ze reageren en functioneren wanneer zich wijzigingen voordoen in ons dieet. Een van de gevolgen van een mislukte poging is dat het lichaam daadwerkelijk kan weer op meer gewicht dan zij oorspronkelijk had te kampen met, en kan zelfsblijven te verkrijgen over een langere periode van tijd na komende uit het programma.

True, permanent gewichtsverlies voor de gezondheid en fitness scharnieren op drie centrale punten:

* Regelmatige lichamelijke activiteit

* Perioden van rust

* Een verstandig dieet

Dieet als het moet, maar beseffen dat voor uw gezondheid en voor permanent gewichtsverlies, moet je meer doen. Een laatste punt. Als u ervoor kiest om te gaan op een dieet, neem dagelijks een multivitamine om de vervanging vannutriënten je mist.

Recommend : Ice-Cream Machines BMX Bikes Walking yolandaslees.livejournal.com flixya.com/blog/antonifranciszeks

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s