De HCG Dieet Plan Explained

De zeer populaire HCG dieet werd onderzocht en ontwikkeld in de jaren 1950 door Dr ATW Simeons. Duizenden mensen hebben met succes verloren en op een afstand gehouden aanzienlijke bedragen van het gewicht met het HCG dieet.

De reden dat de HCG dieet is zo populair is dat mensen snel gewicht te verliezen. De meeste mensen verliezen 20 tot 30 pond of meer in 30 dagen alleen door het volgen van het HCG dieet zoals geschreven door Dr Simeons.

HCG (humaan choriongonadotrofine) wordt geproduceerd door de placenta inzwangerschap. Het doel ervan is om ervoor te zorgen dat de foetus wordt gevoed uit de overtollige vetreserves van de moeder in het geval er niet genoeg voeding komen aan bij de groeiende baby te voeden.

Simeons jarenlang onderzoek naar de verbinding tussen HCG en gewichtsverlies. Hij besefte dat de HCG de hypothalamus aan deze release van nutriënt-rijke vet in de zwangerschap te produceren geactiveerd. Van daaruit zijn onderzoek gericht op het vertalen van die in een zeer specifiek dieet strikt protocol dat het werk zou voor gewichtverlies.

Hij vond dat de koppeling HCG met een zeer laag calorisch dieet van specifieke voedingsmiddelen veroorzaakt 3000 tot 4000 calorieën per dag meer dan lichaamsvet snel kunnen worden losgemaakt, gebruikt, en geëlimineerd. HCG geeft het lichaam de calorieën die het nodig elke dag van deze vetreserves. Dat is wat voorkomt dat de honger terwijl het eten van slechts 500 calorieën per dag op het dieet.

Op andere caloriearme diëten zonder HCG het lichaam gaat in verhongeringswijze te behouden overtollige vetreserves. Dit heeft natuurlijk het tegenovergesteldeeffect hebben. Het metabolisme vertraagt, waardoor het erg moeilijk om ongewenste, abnormale vetverbranding. In plaats daarvan, wat is verbrand eerst spierweefsel en gezond vet, dat is wat de oorzaak van vermoeidheid en zwakte van die diëten. Met HCG, zijn de overtollige vetreserves worden gebruikt voor energie, maar het spierweefsel en gezonde vetten niet worden aangeraakt.

Sceptici van het HCG dieet beweren dat iedereen kan afvallen dag eten op slechts 500 calorieën per. Maar ze negeren de realiteit dat HCG lijners weinig of geen honger hebbenhet geheel 23 tot 60 dagen. Ze negeren ook het feit dat degenen die vasthouden aan het HCG dieet plannen zien voordelen doen dat niet gebeuren met andere gewichtsverlies:

Een nieuwe vorm, of opnieuw beeldhouwen, van hun lichaam
Minder eetbuien
Veel minder behoefte aan emotioneel eten
Minder hunkeren naar na het dieet
Een aanzienlijke afname in inches
Een nieuwe "setpoint" gewicht dat normaal eten mogelijk maakt zonder winst

Terwijl het HCG dieet is ideaal voor hardnekkige ongewenste ponden te verliezen,Het is populair bij lijners voor vele andere redenen:

De oefening is niet verplicht, maar het licht activiteiten zoals wandelen of yoga is prima
Geen bijzondere, pre-en-klare maaltijden, geen punten te tellen
Veel lager kruidenier facturen
Het metabolisme wordt gereset, waarvan het gewicht afblijven lange termijn helpt
Geen recept nodig is voor de HCG druppels
Burns hardnekkige abnormale vet uit dijen, heupen, armen, buik en billen
Homeopathische orale HCG is zeer veilig, effectief en goedkoop.

Het HCG dieet isde perfecte manier om overal te verliezen 15 tot 500 pond. Het maakt gebruik van het lichaam de eigen middelen voor de voeding in een natuurlijk en gezond proces dat zo oud is als het menselijk lichaam. Omdat HCG richt zich alleen overtollig vet, het werkt zeer goed op de probleemgebieden waar de winkels zijn koppig vet.

Het HCG dieet resultaten zijn vaak dramatisch, zelfs nog meer met mannen. In tegenstelling tot alle andere diëten, degenen die gebruik maken van de HCG dieet vinden het veel makkelijker om te verliezen behouden van hun gewicht verliezen, die eigenlijk maakt het de moeite waardhet gewicht in de eerste plaats!

My Links : Slipcovers Boy Clothing Exercise Fitness flixya.com/blog/jadwigaapolinar flixya.com/blog/patriciacwatson

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s