Hoe om gewicht te verliezen met een High Fibre Diet

Eten bronnen die hoog in voedingsvezel is zeer gezond en bieden een waaier van voordelen aan diegene die ze verbruiken op een regelmatige basis. Ze aanzienlijke vermindering van het risico op hart-en vaatziekten en kanker, alsmede over minder ernstige ziekte. Het belangrijkste voordeel van vezelrijk voedsel uit een gewichtsverlies perspectief, is het feit dat dit voedsel het lichaam voller gevoel voor langere periodes bladeren. Dit heeft het effect van de vermindering van de honger, die hunkeren naar een veelvoorkomend probleem met mensen die moeite hebben omgewicht te verliezen.

Als u niet weet hoe om gewicht te verliezen met een vezelrijk dieet, zal dit artikel geef u een paar tips. Er zijn veel voedingsmiddelen die claimen vezels bevatten. Het is echter belangrijk op te merken dat de beste bronnen van vezelrijke voedingsmiddelen zijn degenen die het hebben ondergaan de minste hoeveelheid van de verwerking. Dit is omdat veel van de goedheid is verloren tijdens deze man gedaan processen.

De volgende voedingsmiddelen zijn allemaal zeer goede bron van vezels;

Pap en haver
Volkoren ontbijtgranen
Volkorenbrood
Hele maaltijd pasta
Zilvervliesrijst
Gebakken aardappelen – met name de huid
Vers fruit – met name de huid
Groenten – met name de huid
Bonen, linzen en erwten
Gedroogd fruit
Natuurlijke Nuts
Natuurlijke Zaden

Veel mensen associëren een dieet dat rijk is aan vezels met levensmiddelen zoals zemelen, die niet bekend staat om zijn geweldige smaak. Echter, er zijn veel voorbeelden van vezelrijke voedingsmiddelen die geen compromis over de smaak. Er zijn tweesoorten vezels. De in water oplosbare ras is te vinden in de sector groenten en haver. De andere soort is in water oplosbare en dit is voornamelijk te vinden in groenten. Beide soorten vezels bevat verschillende voordelen. Dit betekent dat het raadzaam is om zowel oplosbare en onoplosbare vezels eten bronnen binnen uw dieet.

De gemiddelde diëten bevatten slechts ongeveer 10 gram voedingsvezel per dag. Mensen die last hebben van een goede gewichtsverlies resultaten, melden dat zij hun vezelinname verhoogd tot 50 gram gram vezelsper dag. Hopelijk moet je nu een beter begrip van hoe om gewicht te verliezen met een vezelrijk dieet.

Friends Link : Retailing Motorcycle Kamik Shoes andrzejfilipe.wordpress.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s