Verlagen van het cholesterol door een dieet – Belangrijke Feiten u moet weten

Terwijl velen van ons willen niet geconfronteerd met het probleem, het verlagen van cholesterol door een dieet is echt de meest effectieve manier om omlaag te brengen die hoge lipide lezingen. Uw arts zal u onvermijdelijk punt in de richting van medicatie, maar gezien hoe effectief een verlaging van de hoge cholesterol dieet werkelijk is, is het zinvol om medicijnen te verlaten als een laatste redmiddel.

Laten we een kijkje nemen op enkele van de kenmerken van een effectief dieet voor het verlagen van cholesterol.

1.) Als je echt wilt doen vaststelling van die hoge cholesterol waarden zonder medicijnen te gebruiken, moet u beginnen met het innemen van een dieet rijk aan vezels. Het is de oplosbare vezels in het voedsel dat we eten, dat is het meest effectief voor het terugdringen van de lipiden niveaus.

Oplosbare vezels is niet gevonden in vlees, maar in planten, zoals groenten, fruit, granen en noten. Waarschijnlijk een van de meest effectieve breakfasts die u kunt bereiden, is havermout met geplette walnoten gemengde inch

2.) Een verlaging van de hoge cholesterol> Dieet gaat ook eisen dat u achter deze voedingsmiddelen dat varkensvlees bevat een hoog gehalte aan verzadigde vetten, zoals rund-en. Een van de ergste overtreders is spek. Je zult merken dat je cholesterol als triglyceriden zal snel als u aanzienlijk te elimineren verzadigde vetten te laten vallen.

Echter, een woord van waarschuwing. Ik heb het niet over een laag-vet dieet dat pogingen om de weg ruimen van alle vetten. Ik vond op de harde manier dat gezonde vetten, zoals omega-3-vetzuren van essentieel belang zijnaan het behoud van de gezondheid. Zoals zo vaak het geval is, is makkelijk te snijden van de goede met de slechte, wanneer dieet.

Als u besluit te werken aan het verlagen van cholesterol door een dieet, dient u te veel vetten te eten van gezonde, zoals die gevonden in vis en noten.

3.) Ik vond het heel nuttig zijn om een gestructureerd plan te volgen dieet, terwijl mijn cholesterol lezingen te brengen naar beneden. Het South Beach dieet, bijvoorbeeld is zeer effectief, hoewel het niet is ontworpen om cholesterol te verbeterenlezingen. De recepten voor dit dieet plan zijn prachtig, waardoor het een gemakkelijk dieet te volgen voor de lange termijn.

Ik juich je voor het werken op het verlagen van cholesterol door een dieet. Op de lange termijn zal deze natuurlijke aanpak houden u gezonder en geven je meer energie dan je ooit zou ervaringen door het nemen van medicatie. Bezoek mijn website voor meer informatie over voeding en voedingsmiddelen voor het verlagen van cholesterol leren.

Related : Bread Machines Snow Plow Attachments & Accessories flixya.com/blog/florjanadamq flixya.com/blog/odilesdaryls

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s