Dieetsupplementen

Voeding aan te vullen – wanneer worden ze gebruikt?

Waarom voeding aan te vullen is het zo belangrijk? Veel mensen vandaag de dag volgen enkele soort dieet. Dat betekent meestal dat het eten van voeding specifieke hoeveelheden van sommige gezonde voeding, sporten, enz. Sommige soort voedingssupplement wordt gebruikt, hetzij als het dieet niet voorzien in een adequate inname van de nodige voeding, vitaminen en mineralen, of indien de persoon niet willen of niet kunnen volgen van een specifieke> Dieet.

Voeding aan te vullen – wat is het?

Voeding aan te vullen term betekent meestal een bepaald product gemaakt van een of meer van de fundamentele voedingsstoffen, bijvoorbeeld vitamines, mineralen en eiwitten. Het is geen drug. Het kan niet volledig vervangen of ander type van dieet, als aanvulling voorziet niet in alle erkende voedingswaarde van levensmiddelen. Wat het doet, geeft het je een aantal specifieke (of een mix van) vitaminen, mineralen, kruiden, plantenextracten, aminozuren, metabolieten,enz.

Voeding aan te vullen – veiligheid.

Volgens de FDA personeel, houdt toezicht op de veiligheid van de FDA, de productie en product informatie, zoals claims, in de etikettering van een product, bijsluiters, en de bijbehorende literatuur. De Federal Trade Commission regelt de reclame voor voedingssupplementen.

Nogmaals, volgens FDA personeel, met voedsel, federale wet eist van de fabrikanten van voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat de producten die zij op de markt brengen veilig zijn. Maar de fabrikanten te vullenhoeft geen informatie te verstrekken aan de FDA om een product op de markt te krijgen. FDA beoordeling en goedkeuring van ingrediënten en producten aan te vullen is niet vereist voor de marketing.

Wees voorzichtig bij de aankoop van een soort voedingssupplement. Lees aandachtig het label, kijk naar de ingrediënten. U moet ook uw arts raadplegen om te controleren of een voedingssupplement is goed voor je. Probeer een goed ontworpen voeding voordat u zich wenden tot voedingssupplementen. Ook veel supplementen werken beter alssamen genomen, en anderen, indien deze afzonderlijk genomen.

Tags : Capezio Shoes Research & Theory Books flixya.com/blog/cyprianjozefv norbertsclar.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s