Diet Shake Recepten – gezond en lekker!

Diet dieet shakes en schud recepten zijn zo populair, zelfs televangelist Pat Robertson heeft een op de markt. Dure proteïne shake mixen lijn in de schappen van supermarkten en reformwinkels.

Sommige van de onderstaande recepten vereisen dat u proteïne poeder te kopen. U vindt het op lokale health food winkels en slimme winkelen bespaart een hoop geld. Je hoeft niet te graven al je geld uit je zak te schudden een grote dieet, volg een aantal van de gemakkelijke recepten enbekijk het gewicht eraf vallen.

Diet shake recepten met geen eiwit poeder.

Mocha Delight

Maak een pot van extra sterke koffie of los 1 theelepel gewone of cafeïnevrije koffie in 1 / 4 kopje heet water. Voeg een eetlepel ongezoete cacao en een theelepel van de kunstmatige zoetstof gemaakt uit suiker. Zet de koffie en cacao mengsel in een blender en voeg een kopje magere melk en vier ijsblokjes. Zet hem aan voor een verfrissende pick me up schudden.

Dit recept bevat slechts eenenkele voedingswaarde, maar bevat slechts 105 calorieën en is een geweldige medio ochtend dieet snack.

Voor degenen op de raw food dieet de volgende heerlijke shake dieet recept is gewoon recht voor je.

Orange Shake Applenana

Schil een sinaasappel en laat een beetje van het witte deel aan de secties. Deze nogal bitter smakende stof is hoog in waardevolle antioxidanten. Gebruik 1 / 2 van de sinaasappel, verwijder de kern uit 2 groene appels en hak het. Zet de appels in oranje en benderen voeg een rijpe banaan en een eetlepel biergist.

Blend totdat het glad en garneer met een schijfje sinaasappel.

Gebruik 12 gram van de volgende voeding schudden om vervanging van een maaltijd.
Dit schudden is minder dan 100 calorieën.

Hak een appel. Zet het in de blender voeg een geschilde sinaasappel en banaan en een handvol bosbessen of aardbeien. Leg in vier ijsblokjes en een frisse-ontpit perzik. Voeg een halve theelepel geroosterde tarwekiemen en mix.

Deze prachtige shake is eenheerlijke lunch of ontbijt dat voeding geeft veel extra aan een dieet.

Fudgalicious Pindakaas Shake

Gebruik een kopje van een vetvrij, suikervrij ijs, voeg ¾ kopje magere melk en 1% 1 tot 2 eetlepels pindakaas. Whirl in de blender totdat het helemaal gemengd.

Gebruik dit als een vulling substituut voor een ontbijt of lunch. Aangezien het niet bevatten alle waardevolle voedingsstoffen, niet overdrijft het.

Groot Diet Shake recepten die gebruikProteïne Poeder

Probeer deze ongebruikelijke Apple schudden.

Meng een gevulde appel met 12 gram sojamelk, 3 tot 4 ijsblokjes en 2 bolletjes vanille-eiwit poeder. Toss in een eetlepel amandelmeel en een eetlepel tarwekiemen. Blend het mengsel en genieten.

Maak een root bier float

Zet een kan van de voeding A & W root bier in de blender en voeg een en een half eetlepels slagroom, vier ijsblokjes en twee bolletjes vanille-eiwit poeder. Blend het mengsel en serveer. Dezelekker drankje neemt af en helpt vet snel spiermassa op te bouwen.

See Also : yakima flixya.com/blog/wileyafinley flixya.com/blog/florjanadamq flixya.com/blog/augustjant

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s