Feiten Atkins dieet – Hoe werkt het Atkins

Sinds de release, Atkins 'New Diet Revolution heeft Dr verkocht miljoenen exemplaren. De belofte van snelle gewichtsverlies zonder te lijden door de gebruikelijke low-fat, low-calorie, low-smaak, dieet dat mensen met overgewicht werden gebruikt om, gegenereerd brede aantrekkingskracht. Echter, hoger beroep zou dat niet geduurd hebben door de jaren heen, als het dieet niet werkt. Het is een feit, dat het Atkins-dieet wel werkt. Hoe en waarom het werkt, zijn echter niet zo magisch als het allemaalklinkt.

Atkins dieet Geschiedenis – Miljoenen Dieters zeggen dat het werkt en Shed honderden euro's

Wanneer de Doctor Atkins 'boek voor het eerst aangevoerd in boekwinkels overal in het land, veel mensen gekocht. Het leek erop dat elke nieuwe dieet rage die langs kwam kreeg hij een miljoen wanhopige mensen proberen. Helaas hebben de meeste diëten niet werken. Fad diëten had een manier van het creëren van jojo-dieet, die veel gewicht verloren op de eerste plaats, en zet alles weer op als ze eenmaal gestoptde extreem dieet regime dat werd voorgeschreven. Maar er was iets anders over het Atkins-dieet. Het werkte, en het bleef werken. Mensen die nooit kunnen gewicht verliezen voordat waren plotseling verlies van tien, twintig, of zelfs een honderd pond, allemaal vanwege het Atkins dieet.

Het Atkins-dieet creëerde een hele nieuwe industrie. Hij bracht duizenden Atkins dieet voedingsmiddelen, Atkins kookboeken, gidsen, en nog veel meer. De legioenen van Atkins-volgelingen op zoek naar no-carbmaaltijden veranderde zelfs de horeca. Alles, van fast-food restaurants, de ketting restaurants, fijne eetgelegenheden begon allemaal met low-carb of no-carb maaltijden aan de eisen van de diners die moe van het bestellen van hun hamburger zonder broodje te voldoen.

Het dieet van dr. Atkins gemaakt door genereerde ook veel controverse. Voedingsdeskundigen beweerde dat het moeilijk of onmogelijk voeding binnen te krijgen met de vereiste dagelijkse voeding van de voorgeschreven door dokter Atkins.Hart artsen en medische onderzoekers vrezen dat enorme golven van de Amerikanen nog meer eten rood vlees is een recept voor hart-en vaatziekten, hoge cholesterol, en hartaanvallen. Er waren zelfs geruchten dat Atkins zelf opgegroeid dikker en minder gezonde, totdat hij werd schromelijk obesitas op het tijdstip van zijn overlijden.

Ondanks deze dringende en soms overdreven, waarschuwingen, mensen blijven met behulp van het Atkins-dieet en de low-carb derivitaves zoals de Zone dieet, het Mediterrane Dieet, en deSouth Beach dieet, voor een simpele reden: het dieet werkt en de mensen afgevallen.

Hoe werkt Atkins – Waarom low-carb diëten pondjes kwijt wanneer er niets anders van de ondernemingsraad

De meest ongelooflijke ding over Atkins 'dieet van de ratio was het succes ervan. Mensen die nooit kunnen gewicht verliezen voordat in staat waren om kilo's verdwijnen als water. Zelfs mensen die geen overgewicht zou kunnen gebruiken Atkins aan die laatste 5 of 10 pond te laten vallen. Zelfs beroemdheden uit Hollywood begon toe te geven datzij werden met behulp van het Atkins dieet en later, andere vormen van laag-koolhydraat of nul-koolhydraten dieet.

Wat maakt low-carb diëten zo machtig als gewichtsverlies tools?

Is hij er een aantal interne biologie op het werk zoals de auteurs stellen? Is er echt een kern van waarheid aan het feit dat mensen uit het Middellandse-Zeegebied zijn zelden obesitas, ondanks het eten van een zeer hoog vet dieet? Heeft de wetenschap te krijgen voordat het helemaal verkeerd? Was er een nationale samenzwering om mensen te dwingen om te eten saai,gezonde voeding?

Of een van de bovenstaande waar is open voor aanzienlijke debat. Ironisch genoeg, geen van hen iets te maken met de reden waarom Atkins werkt en waarom alle andere low-carb diëten werken.

Low-carb diëten The Ultimate Marketing Spin

Indien een low-carb dieet is niet een superieure biologische manier van eten, waarom doen mensen Dieet met behulp van het Atkins-dieet South Beach dieet of of Zone verliezen dus veel gewicht?

In een woord, marketing. Of, ommeer specifieke, zeer knap spin en vermaak.

De diëten die kwam voor alle Atkins leed aan dezelfde zaak, vertelden ze de mensen wat ze niet mochten eten. Wanneer het Atkins-dieet in staat was om te slagen, was dat het hoofd gedraaid dit paradigma op haar website. In plaats van mensen te vertellen wat ze niet mochten eten, vertelde hij hen wat ze konden eten, en hij vertelde hen dat ze konden spek eten.

Als u ooit gesproken met iemand die was op het Atkins-dieet, zij allen onvermijdelijk vertelde u dezelfdeding. Zij zei dat met dit nieuwe dieet ze waren, konden ze spek eten! Het was alsof ze onder vermelding van het boek. Zij kunnen zijn gegaan te zwijgen van andere voedingsmiddelen die zij zouden kunnen goed eten, voedsel zoals gebakken kip, gehaktballetjes, en allerlei grote smakelijke levensmiddelen die eerder waren verboden. Dan, aan het eind, alsof het slechts enkele nabeschouwing, zeiden ze dat het enige wat ze kon niet eten was koolhydraten.

Ironisch genoeg, de reden low-carb diëten zoals Atkins zijn zo succesvol isdat het elimineren van koolhydraten daadwerkelijk dingen is het effect van de opheffing van alle van hetzelfde zijn verboden op een gewoon dieet. Het net doet het in een veel leukere manier, en dan gooien ze een bot lijners: maak je geen zorgen, kun je nog eten spek.

De meeste diëten zijn overdreven streng. Ze probeert om voedsel te elimineren die misschien een of andere manier zorgen voor gewichtstoename, geen kwestie hoe klein ook van een bijdragende factor is. Het feit is dat weinig mensen met overgewicht zwaarlijvig zijn, omdat ze te veel eten biefstuk, ofte veel kip. Ze zijn overgewicht, omdat ze eten te veel chips en snoep, en donuts en muffins, en woestijnen, die allemaal duidelijk in verboden reguliere diëten en op de low-carb dieet.

Het blijkt dat vrijwel elk van deze over-lege calorieën gegeten voedsel dat Amerikanen hebben omgezet in de dikste natie op de planeet een simpel ding gemeen: ze hebben allemaal veel koolhydraten. Dat is niet verwonderlijk gezien het feit dat suiker is koolhydraten. Bye-bye snoepjes. Ook hoog inkoolhydraten zijn die lege calorieën hapjes en snacks dat iedereen vergeet als ze calorieën te tellen, dingen zoals brood stokken, broodjes, en zelfs die lage voedingswaarde zetmeel zoals aardappelen en rijst.

Op het einde, het Atkins-dieet was niet een nieuwe revolutie na allen. Het was dezelfde adviezen dikke mensen altijd werden gegeven. Alle veranderde was de tekst. In plaats van dat wordt doorverteld aan snoep, snoep, woestijn, frisdrank, sappen, koffiemelk, muffins, donuts te heffen, en zo verder, de "nieuwerevolutie "vertelde hen precies hetzelfde, maar met de meer wetenschappelijk klinkende frase," koolhydraten elimineren. "

Het enige echte verschil is dat de Atkins 'nieuwe dieet revolutie niet te ver door ook proberen om rundvlees te verbieden, die andere dingen die zouden kunnen worden dieet busters zoals spek, en varkensvlees. Dit was het genie achter low-carb dieet. Zoals blijkt, kunnen zaken als vlees, zijn zelfregelende. Het is gewoon niet wenselijk te eten 5 steaks, zelfs als je kunt. Maar, al deze "sneaky"dingen die ervoor zorgen dat mensen vet wanneer ze zo hard proberen om gewicht te verliezen raken verstrikt in het net van "dingen met koolhydraten."

In plaats van om mensen te vertellen om te kijken naar de fijne label afdrukken en levensmiddelen met een hoog-fructose corn siroop te vermijden, maar ze moesten kijken naar de vette nummers op de top van de wettelijk vereiste informatie over voeding label. Sinds high-fructose corn siroop heeft veel koolhydraten, het voedsel is het in zijn automatisch verwijderd. Zelfde ding met stiekeme dieet-busters, zoalsvruchtensappen (gezond, maar alleen in kleinere hoeveelheden), muffins (net omdat iemand bracht hen naar de vergadering betekent niet dat ze tellen niet mee), boter (koolhydraten, koolhydraten, koolhydraten), en zelfs veel van deze vetten die voedingsdeskundigen bezorgd over (olijfolie heeft geen koolhydraten, maar de meeste frituurpan olie ton).

Op het einde, het geheim van het succes lijkt het dieet was eenvoud. Geen punten, geen rekenmachines, geen lange lijsten van do's en dont's, gewoon een simpele een liner lijners gids voor gewichtsverlies. Eet nietkoolhydraten.

My Links : Child Psychology Chainrings flixya.com/blog/fryderykaleksan

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s