Dieet voor Hypothyreoïdie – De Perfecte Dieet voor lage schildklierfunctie Problemen

Een van de moeilijkste dingen die men heeft te maken met wanneer die lijden aan hypothyreoïdie is het vinden van de juiste voeding die u zullen helpen verbeteren van uw gezondheidstoestand. Een dieet voor hypothyroïdie wordt aanbevolen om te helpen problemen verbeteren van uw medische. Een van de vele symptomen voor onverklaarbare gewichtstoename is hypothyreoïdie. Daarom is het essentieel dat een dieet voor hypothyroïdie worden gevolgd om conditie verbeteren van uw fysieke. Als je zijn gewicht toeneemt, zonderhet vinden van een of andere reden, dan moet je zelf hebt gecontroleerd op mogelijke hypothyreoïdie. Met een goed dieet en lichaamsbeweging, kan je helpen bij het minimaliseren en te elimineren de gewichtstoename veroorzaakt door lage schildklier niveaus.

Voedingsmiddelen die moeten worden vermeden:

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan zout, zoals chips.
Ijzer en calcium medicijnen en supplementen of zelfs vitaminen die hoog zijn in ijzer kan leiden tot problemen.
Antacida of een maagzweer medicijnen als drugs die de controleuw cholesterol moet ook worden vermeden omdat zij te voorkomen dat de absorptie van synthetisch schildklierhormoon.
Als u nodig hebt om voedsel te nemen of supplementen vermeld, zorg er dan voor een paar uur wachten voordat u uw voorgeschreven medicatie.
Het is ook best om te voorkomen dat calcium supplementen.
Katoenzaadmeel en soja meel kan ook remmen de opname van schildklierhormoon en walnoten.

Er zijn bepaalde diëten voor hypothyreoïdie dat je mee kan proberen met uw medicatie.Natuurlijk, net als de meeste diëten, het succes van het dieet is gebaseerd op hoe vastbesloten je bent om gewicht te verliezen, alsmede hoeveel je uit te oefenen.

Het schildklier dieet. Dit dieet werd gepubliceerd in boekvorm door auteur Mary Shomon. Ze neemt nota van de verbinding tussen gewichtstoename en uw schildklier problemen. Ze biedt alternatieve oplossing voor het probleem van de gewichtstoename, afgezien van de gebruikelijke oefening.
Zone dieet plan. Dit dieet is zeer geprezen omdat het zorgt voordat je je inname van voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten en vet balans. Dit dieet helpt bij het handhaven en het evenwicht te vinden bij het nemen van de koolhydraten meestal te vinden in pasta's en brood.

In het algemeen, echter, moet je voorzichtig zijn over het soort voedsel dat je nemen als je lijdt aan hypothyreoïdie. Als u een van de symptomen, hebben zelf gecontroleerd meteen en vraag naar de juiste voeding voor hypothyreoïdie dat voor u zal werken.

Friends Link : Floor Cleaners flixya.com/blog/jakubapolonia flixya.com/blog/rachelsfloyd rachelsfloyd.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s