Rachael Ray Dieet – platte buik Diet Review

Heb je gezien de Rachael Ray Dieet op haar overdag tv-show? Het is ook beter bekend als de platte buik dieet en vandaag heb ik van plan om voeding evalueert deze en stelt voor uitleg over de voors en tegens van het dieet en of u kunt verwachten 25 tot verliest kilo in 3 weken als het. Ik zal ook een andere gewichtsverlies optie die heeft zich al bewezen als u ervoor kiest om geen voeding te proberen de platte buik.

Dus hoe werkt het platte buik Dieet werkt het?

Het> Dieet is gebaseerd rond een soort van heilzame vetten bekend als enkelvoudig onverzadigd vet of (EOV). Het idee is dat je een variëteit van voedsel dat hoog zijn in dit vet te eten en als gevolg daarvan zul je een vol gevoel van deze en andere niet te eten als gevolg. Alsmede het vermogen van uw lichaam te branden uit dit vet gemakkelijker dan andere vormen van calorieën is het grote voordeel om gewicht te verliezen u kunt verwachten.

Dus wat zijn de nadelen aan dit dieet?

De focus op MUFA als een manier omvul je is misleidend, omdat is aangetoond dat eiwit is de ideale voeding voor dit doel. Als dat nog niet genoeg was al op te houden een betoog Het grote probleem met dit dieet is het feit dat het uiteindelijk zal eindigen en door de duur van deze zeer redundante voeding zul je metabolische processen vertraagd je als een resultaat. Dit is een groot probleem met de meeste diëten en is de reden waarom mensen effect ervaren een rebound na een dieet en zet gewicht terug op. De meestediëten heb je ofwel het vermijden van calorieën als de platte buik dieet doet, of heeft u het eten van een zeer gestructureerd programma van dezelfde soorten voedsel die nog een ander probleem met de platte buik dieet.

Het ideale dieet is gericht op je stofwisseling, niet op het vermijden van calorieën

Laten we eerlijk zijn, wanneer kom je af van een dieet ga je hetzelfde eten als je deed op het dieet of ga je terug naar je oude gewoontes? Kans dat je zult terug naaruw oude gewoonten en het gewicht zal langzaam kruip weer aan. Wat nu als je naar iets anders, zoals calorie verschuiven proberen. Het idee achter calorie verschuiven is dat u zich richten op het stimuleren van uw stofwisseling door het eten van niet te vermijden calorieën. Dit is een veel realistischer lange termijn gewichtsverlies dieet als u zich richten op het veranderen van de factor die staat je toe om op het gewicht om mee te beginnen. Beste van allemaal met calorie verschuiven is er geen rebound effect, in feite een deel van deaandacht van het dieet is het verbranden van vet voortdurend van de gevolgen ervan voor de weken na je besluit om te stoppen!.

Recommend : Jessica Simpson Shoes gauges flixya.com/blog/bernardynjacint

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s