Sacred Heart Dieet – Zal de Heilig Hart Dieet te ontdoen van vet Snel!?

Precies wat is het Heilig Hart Dieet? En kan het je echt helpen gewicht te verliezen dat snel?
Hoewel velen denken van dit dieet als iets "nieuw" in waarheid, het is al rond voor een lange tijd. Om de paar jaar lijkt te nemen op een nieuw leven, als de mythe van de schepping is opnieuw verspreid via het "idioot mainstream media".

Het sprookje gaat als volgt: Het Heilig Hart Memorial Hospital in Montreal, Canada, dit dieet is ontworpen om gebruikt te worden op hart-en vaatziekten bij patiëntendie waren gepland voor de komende operatie. Om snel te verliezen aanzienlijke gewicht van de patiënten zou gebruik maken van de voeding gedurende 7 dagen per keer.
Het probleem is, het Heilig Hart ziekenhuis heeft gestuurd een officieel persbericht waarin staat dat niemand bij hun ziekenhuis, "heeft deelgenomen aan de ontwikkeling van dit dieet". Op de top van dat hun Medisch Centrum heeft ook officieel "ontkende enige connectie" met het dieet. Op de top van dat, de American Heart Association heeft officieelverklaard dat het dieet is een fake.

Krijg het idee nog niet?

Nu is dit niet om te zeggen dat het dieet heeft geen waarde. Het dieet kan werken – en goed – als u weet de juiste manier te gebruiken.

(By the way, dit dieet gaat onder vele andere namen, zoals bijvoorbeeld: het Heilig Hart Memorial Hospital dieet, het Cleveland Clinic dieet, het Spokane Heart dieet en het Miami Heart Institute Diet.)

De eerste prioriteit is om te gaan met deproblemen in de voeding zorgt voor:

1) Het dieet beweert dat je, verliezen 10 pond of meer in een enkele week. Zoals verwacht, gewichtsverlies dat dit snel gebeurt, is meestal water. Dit betekent dat er het gevaar dat je weer terug te krijgen al het gewicht, zodra je stopt met het dieet.

2) Het dieet is zeer caloriearm. Zoals verwacht, betekent dit dat je niet kunt blijven perioden in de voeding voor de lange – en zeker niet kan volgen als een "gezonde leefstijl"!

3)Het dieet is enigszins ongezond (als gevolg van de ernstige beperkingen) – maar dit probleem kan worden verminderd met de juiste aanpassingen aan de "regels".

4) De zeer lage-calorie aard van het dieet, en het is hapjes, veel voorkomende oorzaak, ongewenste "bijwerkingen". Diarree is het meest gerapporteerd. Maar ook, gevoel van zwakte, een licht gevoel in het hoofd, duizeligheid – en zelfs flauwvallen! (De wijzigingen vermeld in punt 3 hierboven, kan ook enigszins te verminderen van deze problemen.)

Hier is een korteschets van wat het is om te volgen het Heilig Hart Dieet. (Ik zal u de volledige dieet plan, met inbegrip van de belangrijkste soep recept, plus manieren om te "buigen" de bijwerkingen, in het volgende artikel in deze serie – zie hieronder voor meer informatie.)

Het dieet duurt 7 dagen. De belangrijkste component is een "speciale" soep recept, dat kan (en moet) worden gegeten alle 7 dagen. Te dien, is een lijst toegevoegd van vloeistoffen, die ook zijn toegestaan, op elke dag.

Op elk van de 7 dagen, zijn er specifiekevoedingsmiddelen toegevoegd aan de databank. (Verschillende voedingsmiddelen op elke dag.) De meeste van de toevoegingen, niet verrassend, zijn groenten en fruit. Echter, er zijn van die dagen dat ook zeker niet toelaten dat sommige toevoegingen-dieet: sommige zetmeel, gepofte aardappel met boter, melk, rundvlees, rijst.

Ondanks deze rare toevoegingen, de waarheid is, het Heilig Hart Dieet is niet eenvoudig. En het kan vervelend zijn – vooral in haar "bijwerkingen". Maar je kunt omgaan met deze problemen, en we zullen precies hoe je dat bespreken -plus de volledige layout Diet Plan (met inbegrip van het recept), in mijn volgende artikel in deze serie over: http://celopindietpill.blogspot.com/

My Links : Winch Abdominal Brake Parts flixya.com/blog/fabianjulianf winniesjacob.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s