Is dieetsoda slecht voor je?

Het is bekend dat de meeste frisdrank op de markt dezer dagen zijn niet zo gezond als we zouden willen zijn. Dit is verschrikkelijk, omdat mensen in de westerse samenleving consumeren een grote hoeveelheid soda op een dagelijkse basis en dit betekent een heleboel extra calorieën die je zou kunnen hebben gedaan zonder.

Als u onlangs besloten op te geven gewone frisdrank en je probeert te drinken in plaats van light-frisdranken, Goed voor. Je hebt een belangrijke stap gezet om u te helpen gewicht te verliezen.

Maar voordat u begint met aaienzelf op de rug, moet je weten dat je verre van gedaan. Drinken dieetsoda kan je beter voor dan de gewone frisdrank, maar deze zijn nog steeds ver van de gezondste dranken kunt u kiezen om te hebben.

Wanneer we gaan uit eten routine, wij voornamelijk kijken naar vast voedsel en negeren wat we drinken. Dit is jammer, want we gemakkelijk honderden calorieën consumeren via onze drinken en we merken er nauwelijks iets. Light-frisdranken zijn de voornaamste boosdoener.

Is slecht voor dieetsodau?

Het antwoord is een volmondig ja, en voor een aantal redenen:

1. Frisdranken slecht voor je tanden – hoewel light-frisdranken bevatten veel minder suiker dan reguliere frisdranken en zijn meestal gemaakt van kunstmatige zoetstoffen, ze zijn nog steeds erg zuur en kan de tanden beschadigen op de lange termijn.

2. Dieetsoda kan je gewicht – ook al light-frisdranken bevatten minder calorieën dan de originele drank, maar dat ze echt zo goed. Zij kunnen nog steeds wordenrijk aan calorieën. Bovendien gaat er niets boven gezoete dranken om u te helpen ontwikkelen van een hang naar andere zoet voedsel, dat betekent meer calorieën.

3. Het drinken van light-frisdranken drinken maakt je minder of meer gezonde dranken als water, groene thee, of natuurlijke sappen. Je bent ontbreekt op de goede dingen en het vasthouden aan de slechte.

4. Het drinken van ongezonde dranken vaak maakt u hunkert naar een snack. Ik zie vaak mensen die slechte dingen drinken munch weg op zoutjes of andere snacks die nette vullen met calorieën.

5. Aspartaam, dat is de zoetstof die vaak wordt gebruikt om de smaak light-frisdranken is het onderwerp van veel discussie. Er is onderzoek dat het links naar tumoren bij dieren. Het is momenteel veilig geacht door de FDA, maar er zijn tal van bijwerkingen met betrekking tot deze chemische stof.

Vergeet niet, drinken kan uw dieet schade zelfs meer dan eten, drinken, omdat niet echt zorgen dat u niet minder honger. Al met al, frisdrank kan dieet slecht voor je en ze nietiets bij te dragen dat is zeker.

My Links : nerf bars Canister Vacuums doloresfrederic.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s