Winterslaap Honey Dieet

De recente revolutionaire Winterslaap Dieet gemaakt door een Britse apotheker en een voedings-deskundige heeft mijn aandacht getrokken door een krachtige verbinding tussen slecht slapen en zwaarlijvigheid. Het pleit voor integratie van milde weerstand lichaamsbeweging en een gezond, gezond, evenwichtig dieet leegte van zeer verfijnd, verwerkt voedsel zoals wit brood, pizza, hamburgers, chocolade, bier en suiker, honing en stelt voor het nemen van een royale lepel of twee 's nachts, hetzij als een warm drankje, eensmoothie of rechtstreeks vanaf de pot. Dit fascinerende honing winterslaap dieet belooft om ons te helpen slapen en gewicht te verliezen op hetzelfde moment met behulp van onze biologie en werken met ons lichaam, in plaats van tegen hen – "terugwinning biologie". Een nieuwe aanpak om vet metabolisme, het vereist geen overbelasting van aerobics oefening, geen slijtage op een loopband en geen stampende het uit in de sportschool. Klinkt te makkelijk, te miraculeuze of te ver gezocht te worden geloofwaardig?

Natuurlijke honing als vóór het naar bed genomenwordt verondersteld te kunnen naar de lever brandstof, sneller vet te verbranden metabolisme, gemak stresshormonen en ons helpen een betere nachtrust. Deze oudste natuurlijke zoetstof bevat ook een breed scala aan vitaminen, waaronder vitaminen B6, B1, B2 en B5, en mineralen zoals calcium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, natrium en zink, anti-oxidanten en aminozuren , de bouwstenen van eiwitten.

Wat ik heb geleerd over de slaapstand dieet is dat honing geeft eentanken mechanisme voor het lichaam 's nachts te houden bloedsuikerspiegel evenwichtig en verhuren van uw herstel hormonen gaan met het verbranden van vet winkels. Deze stelling dat honing bloedglucosespiegel vermindert werd gepubliceerd in het Journal of Medicinal Food in april 2004. Echter, de meeste mensen, lijkt het gezond verstand te tarten, aangezien honing bestaat uit twee suikers, namelijk glucose en fructose in een 1:1 verhouding. Bovendien, eten 's avonds laat is vaak ontmoedigd door veel mensen die geloven dat tijdens het slapen gaan,stofwisseling is laag en het lichaam niet kan verbranden calorieën en zou gemakkelijk op gewicht. Als liefhebber van honing, wilde ik natuurlijk meer weten over hoe de winterslaap wetenschappelijk dieet werkt voor het welzijn van het lichaam.

Ik lees dat als suikers worden geabsorbeerd vanuit de darm in het bloed die het eerst worden opgenomen door de lever, dat is het enige orgaan in het menselijk lichaam met het enzym fructose om deze suiker verwerken. In de lever van de fructose wordt omgezet in glucose, de lever opgeslagen alsglycogeen of menselijke zetmeel, en pas vrijgegeven als en wanneer de bloedglucose daalt.

Fructose leidt ook de glucose-enzym in de lever waardoor de lever te nemen in zo veel glucose als het nodig is. Dit is aangeduid als de Fructose Paradox. Met andere woorden, fructose verlaagt de glycemische index van glucose; fructose komt in de lever en de poort opent voor glucose binnenkomst te voorkomen dat een snelle stijging van de bloedglucose. Deze natuurlijke bloedglucose regulator gevonden in groenten, fruit en honing,bloedsuikerspiegel te reguleren en te stabiliseren bloedglucose om een regelmatige aanvoer van glucose naar de hersenen te handhaven.

Enkele eenvoudige vragen die de winterslaap dieet expert vraagt om te controleren of de lever heeft geleid tot goed voor de nacht:

– Heeft u regelmatig wakker tijdens de nacht?

– Hebt u 's nachts zweten?

– Heb je last van zure reflux tijdens de nacht?

– Heeft u opstaan om naar het toilet te gaan tijdens de nacht?

– Voelt u zich misselijk in de vroege's morgens?

– Heeft u wakker uitgeput?

– Heeft u een droge keel in de ochtend?

– Krijg je 's nachts kramp?

– Voelt u zich zwak in de vroege ochtend?

Als "ja" is het antwoord voor een van deze vragen, zou het betekenen dat in plaats van het verbranden van vet en reparatie van spieren, je lichaam heeft een stroom van stresshormonen geproduceerd, terwijl u sliep.

De overwintering op dieet gaat ook uit te leggen hoe fructose in honing brandstoffen de hersenen die het meest energie-eisenorgel, branden tot 20 keer de brandstof van een andere cel in het lichaam. We raken uitgeput na om zich te concentreren voor een langere periode. Dat is waarom we vaak te horen dat de mentale uitputting is erger dan fysieke uitputting. De hersenen glucose nodig om te overleven, maar glucose neemt een grote hoeveelheid bergruimte en er is geen ruimte in de hersenen. En de lever is het enige orgaan dat kan zowel slaan en laat glucose in de circulatie. Dit is de reden waarom het verzorgen van uw lever glycogeen bedragdoor ervoor te zorgen dat de lever en de hersenen zijn goed voorzien, zowel in de dag en 's nachts zo cruciaal is. Elke daling van de bloedglucosespiegel is schadelijk voor de hersenen. De bijnieren worden geactiveerd en de bijnieren hormonen als overgeproduceerd kan leiden tot aandoeningen zoals hart-en vaatziekten, osteoporose, overgewicht, diabetes, slechte immuunsysteem, depressie en andere schrijnende gezondheidsproblemen.

Wat ik inspirerend vind om te lezen is dat we een geweldige 70% vet te verbranden in rust, 35% bij laag niveauoefening, 20% tijdens de matige lichaamsbeweging, en een lage 10% tijdens een intensieve training. Tijdens de slaap moeten we verbranden vetten. Echter, als de lever is niet eerder naar bed gevoed, wij laten stress hormonen uit de bijnieren die onze hartslag en bloeddruk te verhogen. Deze hormonen in plaats van vet te verbranden, spieren en botten te breken. De lever moet leveren 10 gram glucose per uur – 6.5 naar de hersenen, de nieren 3,5 tot en rode bloedcellen. Als de lever capaciteit is slechts 75 gram, de meeste mensen gaan naarbed met een uitgeputte lever, het activeren van de bijnieren en niet terug te vorderen. En als je niet terug je niet verbrandt vetten. De winterslaap dieet beoogt in wezen om mensen te stimuleren om het systeem te profiteren van de voordelen van uw lichaam van de eigen natuurlijke herstel en energie te optimaliseren hun herstel biologie of vetverbranding biologie, zoals expliciet genoemd door de auteur, die geloofden dat dit dieet niet alleen om een gezond gewicht, maar het ontsluiten middelen die je nooit weet dat je had.

Artikelhttp://www.benefits-of-honey.com/hibernation- dieet / html

Thanks To : Abuse Self Defense Reformers flixya.com/blog/bartlomiejhiero simonsglendas.livejournal.com flixya.com/blog/brunonjoachimz

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s