Bodybuilding: dieet voor spieren winnen en Fat Loss

Bodybuilding kan worden gedefinieerd als de uitoefening van spiermassa. Het belang van een goede voeding om doel te bereiken kan dit niet worden onderschat. In feite zijn veel deskundigen beweren dat dieet kan het succes voor hun rekening tot 90% van een persoon van ten bouw van hun lichaam. Gelukkig is er een makkelijk te volgen maaltijd plan dat werkt als magie om vet te verbranden en spieren krijgen.

In deze dag en de leeftijd van fad diëten en trendy diëten en zo, is het belangrijk om dat bodybuilding nota betrekking heeft op eenlevensstijl. Regelmatige, intensieve en doelgerichte trainingen, gecombineerd met een intelligente benadering van het eten zal de ontwikkeling van een gespierde lichaamsbouw dat de meeste stagiairs willen bevorderen. Wat nodig is, discipline, geduld, doorzettingsvermogen en consistentie. Al deze kenmerken zijn gunstig en kan men leiden tot succes in niet alleen fysiek doelen, maar ook in persoonlijke en professionele bezigheden.

Wanneer een individu aanneemt bodybuilding als een levensstijl, de lichaamsbouw verbeteringen kunnenworden gehandhaafd op de lange termijn. Een constante, consistente en dagelijkse aanpak zal voorkomen dat de lijdensweg van de korte termijn gewichtsverlies, gevolgd door een snelle herwinnen van het gewicht en de bijbehorende depressie en het gevoel van hopeloosheid. Opleiding en eten als een bodybuilder werkt, wordt gewoonte-vorming en uiteindelijk geeft een een echt gevoel van tevredenheid en prestatie.

We willen graag voldoen aan de KISS (keep it simple, slimme jongen) principe als het gaat om maaltijd plannen. Dus laten we niet van plan om tetechnisch. We gaan gewoon om het lay-out voor jou. Allereerst moet je eet kleinere maaltijden, 5-6 keer per dag, 2 ½ -3 uur. Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling op gang en geef uw spieren (gestimuleerd door korte, intense workouts) gevoed met voedingsstoffen die nodig zijn voor groei. Deze maaltijden zullen bestaan uit eiwitten, koolhydraten en vetten.

Juiste eiwit inname zal variëren afhankelijk van leeftijd, geslacht, doelen en ga zo maar door. Het algemeen gesproken moet elke maaltijd bevat tussen 25-50 grameiwit. Een vuistregel is dat een gezonde man probeert te spiermassa moet innemen 1,5 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht te bevorderen. Daarom, als uw lichaamsgewicht is 200 pond, een dagelijkse inname van 300 gram eiwit (6 maaltijden met 50 gram eiwit per stuk) nodig zou zijn. De sleutel is dat als je hard aan het trainen, je eiwitten nodig.

Bronnen voor eiwitten zijn mager vlees, vis, eiwitten, weinig vet kaas en wei-eiwit. Vermijd vet vlees en probeer uw grillvlees en niet bak ze in vet. Vergeet niet om een eiwit selectie bij elke maaltijd te nemen.

Bij de bespreking van koolhydraten, is het van belang onderscheid te maken tussen de verschillende soorten koolhydraten. Voor deze discussie zullen we identificeren 3 verschillende soorten koolhydraten: complexe koolhydraten: aardappelen, yams, brood, granen, granen, pasta en rijst, eenvoudige koolhydraten omvatten de meeste groenten en vegetarische koolhydraten waaronder de meeste groenten en bladgroenten.

Vetten zijn ook een noodzaak, maar moet komen uit de volgendebronnen: extra vierge olijfolie, lijnzaadolie, noten (amandelen zijn het beste) en visolie. Het dieet is zeer eenvoudig. Voor elke maaltijd, kiest een deel van het eiwit-groep, de complexe koolhydraten-groep en de veggie carb-groep. Een goede vuistregel is dat een portie voor je eiwitten en koolhydraten moeten worden over de grootte van je vuist. Hebben een portie van vetten op 2-3 maaltijden per dag en hebben alleen eenvoudige koolhydraten eerste ding in de ochtend bij het ontbijt en direct na de training.Eigenlijk is het van cruciaal belang voor een post workout shake met wei-eiwit en een eenvoudige koolhydraten als een banaan. Breng het naar de sportschool met u en terwijl het zweet nog op je lichaam.

Nu te fine-tunen dit dieet kan je dit doen: als je probeert om massa te verhogen spier-en niet veel zorgen te over het verliezen van vet, eet als hierboven. Echter, als u wilt vetverbranding te versnellen, niet eten complexe koolhydraten naar je laatste 2-3 maaltijden van de dag. Magere eiwitten (kipfilet of vis) ensalades of chunky groenten (broccoli en asperges zijn uitstekende keuzes) zal doen de truc.

Laten we dit nog een stap verder. Hier is een magische formule voor extreme spiermassa en vetverbranding. Voor drie dagen op een rij, kom hel of hoog water, eten alleen complexe koolhydraten eerste ding in de ochtend (een portie havermout zal doen) en direct na de training. Op de vierde dag, eet een ton van koolhydraten. Eigenlijk cheat op deze dag. Eten wat je wilt, maar zorg ervoor dat je eetvoldoende eiwit en veel complexe koolhydraten. Dit is de tijd om pizza, pasta, cake en ga zo maar door eten.

Deze driedaagse af, heeft een dag op koolhydraten geproduceerd fantastische resultaten in vele bodybuilders. Wij vinden het leuk omdat elke hunkeren we kunnen uit te stellen totdat onze "carb" dag (dat is echt niet zo ver weg in de toekomst) en vervolgens op dat moment uitleven. Het geheim is om strikte blijven op de "low carb dagen. Dit duurt planning, voorbereiding en discipline. Je kan het doen. Als je eenmaal begint om de resultaten te zienje krijgt van deze koolhydraten manipulatie, vindt u het veel gemakkelijker om vast te houden.

Deze maaltijd plan moet produceren zulke dramatische resultaten zo snel dat je vrienden zullen je vragen wat je bent "op". Het echte geheim is dagelijkse discipline. Neem op een dag per keer. Eet het recht volgens de beginselen hierboven geschetste, manipuleren uw cabine intake en trainen met de intensiteit gericht op basis-, zware bewegingen. Dit is de bodybuilding levensstijl. Engage in en verander je leven,op lange termijn en voor de betere.

Related : rear view mirror Seychelles Shoes Baby & Child Toothbrushes flixya.com/blog/alisargaribay flixya.com/blog/blancasdamie flixya.com/blog/bronislawajerzy

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s