EODD – De om de andere dag Dieet Plan – Zo effectief als traditionele dieet?

Als u denkt dat de wetenschap het gewoon zou kunnen zijn.

De om de andere dag Dieet of EODD dieet is een revolutionaire nemen op dieet dat makkelijk gebruikt "calorieën fietsen" in een fris en te volgen weg. Ja, dit dieet hoe goed werkt je stack en zal het werk voor u? Lees dit artikel om de plussen en minnen van dit programma te vinden, en hoe het zich verhoudt tot de traditionele dieet.

EODD: De om de andere dag Diet Plan

Voordelen:

1. Vrije dagen (om de andere dag)eet uw favoriete voedingsmiddelen

2. Duidelijke eenvoudig plan te volgen

3. Geen plateau problemen

4. 3 aparte niveaus voor meer gewichtsverlies

5. Duidelijke en haalbare doelen

6. Complete lichaam en geest informatie

7. 100% Geld Terug Garantie

8. Geweldige bonussen voor het aanmelden

Het dieet is wetenschappelijk onderbouwd over het gebruik van calorie-fietsen om u te helpen gewicht te verliezen. Deze fiets is wat u toestaat om te eten de dingen die je wilt op uw vrije dagen. De psychologische voordelente kunnen om regelmatig Curb Your hunkeren is de reden waarom dit dieet zo velen aanspreekt mensen. De meeste mensen in het begin zeer toegewijd zijn aan verschillende fad diëten alleen overspoeld te raken door de rigide eten richtsnoer, waardoor het moeilijk is er te leiden dagelijks leven.

Een andere factor die maakt het om de andere dag Dieet succesvol is de 3 niveaus van het programma ontworpen om u om te kiezen hoe snel je gewicht te verliezen. Je bent in staat om over te schakelen tijdens uw dieet aanpassen aan uwhet leven. Veel mensen zingen de lof van deze functie voor haar flexibiliteit.

Vanwege de hierboven genoemde voordelen plateau is grotendeels veroverd op dit dieet. Schakelen tussen niveaus en calorie-fietsen kunt u barsten door de muren die andere diëten hit met gewichtsverlies.

Nadelen:

Hoewel dit dieet kun je om te eten de dingen die je graag regelmatig is het nog steeds belangrijk om over de levenscyclus strikt blijven. De calorische fietsen werkt alleen wanneer je "cyclus"regelmatig. Voor sommige mensen een beetje valsspelen zal leiden tot het gewichtsverlies te traag en soms te stoppen. Je moet vasthouden aan het plan voor het te laten werken.

Zoals met alle diëten als je zittend je gewicht verlies zal worden belemmerd. Uw activiteit niveau zal moeten toenemen als je niet regelmatig sporten nu. Voor sommige mensen is dit veroorzaakt problemen als ze Hadi caps of letsel te hebben. Manieren om dit werk te worden vermeld in het programma literatuur te maken, maar ik voelde het moest gezegd worden.

Traditionele Diëten

Voordelen:

Traditionele diëten werken. Het is een bewezen feit dat als je meer calorieën verbranden dan je verbruikt u gewicht te verliezen. Veel mensen zijn in staat om eenvoudig dieet en gewicht te verliezen door het eten van een calorie dieet. Deze mensen zijn zelden op zoek naar de volgende grote voeding en hebben een hoog niveau van activiteit reeds. Als je valt in deze categorie traditionele dieet kan de weg te gaan.

Uw arts zal u advies kunnen geven met een traditionele> Dieet, en zal beschikken over informatie direct beschikbaar voor jou. Dit kan helpen als je niet weet waar te beginnen en zijn op een beperkt budget.

Nadelen:

Psychologisch traditionele diëten zijn zeer moeilijk voor sommige mensen. De schuld die wordt gevoeld bij het geven van in hunkeren vele oorzaken te voelen verschrikkelijk en depressief. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen niet bij de traditionele dieet.

Leven maakt een verblijf op een traditionele dieet hard. Wanneer wordt het necessarry om te eten of wanneer ureizen kan erg frustrerend zijn als je op tis type dieet. Zodra u af te vallen van de wagen kan het erg moeilijk om weer op terug.

Conclusie:

Thanks To : Oils simonsglendas.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s