Waarheid over EODD Dieet – Heeft elke andere dag dieet echt?

De EODD dieet (om de andere dag Diet) door Jon Benson krijgt veel aandacht onlangs. Hoewel het al enkele jaren, het lijkt erop dat dit dieet heeft veel meer populair in de afgelopen maanden.

Echter, alleen omdat een plan van het gewichtsverlies is populair, betekent niet dat het voor jou. Dus, de vraag is doet de om de andere dag Dieet werk?

Laten we eens kijken wat dit programma te bieden heeft en deze vraag te beantwoorden proberen. Laten we beginnen met wat deEODD dieet is alles over.

De EODD programma is ontworpen om mensen gewicht te verliezen op een gezonde manier te helpen zonder ze op te geven hun favoriete voedsel. In feite, Jon Benson, de maker van dit programma stelt dat dit de enige manier om gewicht te verliezen op een gezonde manier en om het weg te houden in de toekomst. Hij zegt dat dit voor 2 redenen:

1. Als je iemand dwingen te geven hun favoriete voedsel, je maakt het erg moeilijk voor hen om aan het plan stick voor langere tijd. InBovendien moet een goede voeding plan een leven lang meegaan, niet alleen totdat je gewicht te verliezen.

Benson maakt het punt dat het in tegenstelling tot dat je stick aan een voedings-plan dat je verbiedt het eten van uw favoriete voedingsmiddelen. Daarom heb je een plan van het gewichtsverlies die u toelaat om jezelf te verwennen elke keer in een tijdje op een regelmatige basis.

2. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen niet over diëten is te wijten aan metabolische vertraging. Zie je, wanneer je te beroven je lichaam van voedingsstoffen of voldoende calorieënnet zoals de meeste diëten moet u doen, bent u het beïnvloeden van je stofwisseling op een slechte manier. Je lichaam weet niet wat een dieet is. Zij is van mening dat u lopen in sommige voedseltekort en dat je nodig hebt om de instandhouding van het vet je hebt opgeslagen. Daarom is het vertraagt je stofwisseling omlaag, waardoor je verbrandt minder calorieën gedurende de dag en maakt het moeilijker en moeilijker voor je om gewicht te verliezen.

De EODD voeding niet leidt tot metabolische vertraging omdat je regelmatig eet jefavoriete eten, zelfs als het mesten. U kunt dit niet doen elke dag of overdrijf het op een andere manier, maar dit kan nog genoeg voor u om te "overtuigen" je lichaam dat je niet echt een dieet, terwijl in feite, je bent. Dus, je kunt eigenlijk rev up van uw stofwisseling en verbrandt vet sneller en eenvoudiger.

De getuigenissen en beschrijvingen van de EODD dieet maken het zeer duidelijk te zien dat het om de andere dag Dieet werkt.

Het vereist echter dat u uit om in een aantal zo goed werkt. Je zalspecifiek hoeft te volgen het eten richtlijnen. U moet ervoor zorgen dat je jezelf niet overmatig. En, moet je trainen om wat spiermassa op te bouwen. U hoeft niet naar een spier bouwer te worden, maar je hoeft te leggen op een aantal spierweefsel, omdat het helpt te stimuleren het metabolisme.

Al met al, EODD is een uitstekend programma voor mensen die een hekel aan diëten. Jon Benson geeft enorme steun zodat je iemand hebt om op te leunen. Het is een sterk aanbevolen programma voor mannen en vrouwen die willen lerenslanker.

Related : Pilates Barrels battery Meditation flixya.com/blog/albertcecyliav

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s