De slechte invloed van dieetpillen op uw gezondheid

Dieetpillen kunnen zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Als je me niet gelooft, net onder lezen om te weten over de slechte invloed van dieetpillen op uw gezondheid en waarom je zou moeten wegblijven van hen. En weet je dat het dieet pillen niet zou kunnen werken na een tijdje in het helpen je verliest gewicht. De meeste van deze dieet pillen werken door het terugdringen van uw eetlust zodat u lager je calorie-inname. Maar als je lager uw calorie-inname, kan uw stofwisseling drop downook.

Een trager metabolisme zal vervolgens resulteren in het vertragen van uw gewichtsverlies. Dus na een tijdje mensen die dieet pillen kunnen merken dat ze niet aan het afvallen bent zoveel als ze eerder deed. Dus zijn echt een zeer korte termijn een oplossing om gewicht te verliezen.

De slechte werking van dieetpillen variëren van hartproblemen, epileptische aanvallen, onregelmatige hartslag, hartaanval, haaruitval, nervositeit, hoge bloeddruk en nog veel meer. Deze zijn gemeld door mensen consumeren dergelijke pillen.

Hetingrediënten die in de meeste dieetpillen, namelijk efedrine en fentermine kunnen ook effecten veroorzaken schadelijke bijwerkingen. Langdurig gebruik van Phentermine is bekend dat wazig zicht veroorzaken, droge mond, misselijkheid, braken, enz.

Efedrine kan leiden tot hartaanvallen en epileptische aanvallen. Het is verbonden met vele doden door hartaanvallen. Het kan ook leiden tot slapeloosheid en nervositeit.

Hoewel veel mensen het kopen en gebruiken dieet pillen, realiseren zij zich niet de ernstige schade die ze kunnen doenvoor hun gezondheid. De meeste dieetpillen zijn niet gecontroleerd door de overheid of door de FDA goedgekeurd. De bedrijven zijn gewoon daar om geld te verdienen wat snel en je zou kunnen brengen uw gezondheid in gevaar als u zich niet bewust van de slechte effecten van dieet pillen.

Dus wat doe je dan?

Ook al is het belangrijk om gewicht te verliezen, in het achterhoofd dat je moet kijken voor gezonde manieren om gewicht te verliezen te houden.

Eet gezond, maar ook een actieve levensstijl, eet meer groenten en fruit, drinkenvoldoende hoeveelheid water per dag, matige lichaamsbeweging te doen en regelmatig voorkomen junk food als je wilt om gezond te blijven en fit en overtollig gewicht te verliezen.

Als je serieus bent om gewicht te verliezen dan stel ik u een kijkje nemen op dit programma van het gewichtsverlies, dat is uitgegroeid onlangs super-populair en veel mensen hebben positieve en lovende kritieken over dit programma. Het is de Weight Loss 4 Idiots Programma

My Links : Charcoal Grills Dissociative Disorders Compulsive Behavior flixya.com/blog/blancasdamie flixya.com/blog/andrzejfilipe doloresfrederic.livejournal.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s