Het Diabetes Dieet

Voor alle duidelijkheid, er is niet een "officiële" diabetes dieet. In plaats daarvan zijn we op zoek naar een reeks van richtlijnen die door de American Diabetes Association te helpen diabetici krijgen controle over hun bloedsuikerspiegel, of ze insuline of niet. Dit dieet veroorzaakt ook gewichtsverlies op hetzelfde moment voor diabetici met overgewicht.

Alvorens met een dieet uw arts raadplegen. Hij of zij is een beginnend speler op uw diabetes management team, rechts naast je. Uwspecifieke dieetwensen zal afhangen van vele factoren:

– Uw type diabetes
– Andere risicofactoren aanwezig zijn (obesitas, hart-en vaatziekten, nier-en vaatziekten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, enz.)
– De behoefte aan insuline, of niet
– Management met medicatie, of alleen dieet en lichaamsbeweging
– Sedentaire levensstijl of actieve levensstijl

Dus, laten we beginnen met de samenstelling van uw gemiddelde maaltijd. De plaat kan worden onderverdeeld in drie secties: eiwitten, vetten en koolhydraten.Klinkt vrij standaard he?

Koolhydraten zijn wat leveren de suikers die het lichaam zal gebruiken als brandstof na het eten wordt afgebroken.

Ten minste 55-60 procent van je maaltijd wordt koolhydraten. En dit zijn niet zomaar een koolhydraten. Je wordt aangemoedigd om voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels en caloriearm te eten. Denk groenten, fruit, volle granen en bonen. Zorg ervoor dat uw voedsel is zeker "volkoren graan" en niet alleen verwerkt witte bloem verkleed te laten uitzien als een gunstiggehele korrel.

Vetten zijn nodig door het lichaam in vele capaciteiten. De meest gunstige vetten zijn die zijn poly-en mono-onverzadigde. Probeer olijfolie, canola olie, plantaardige olie, en pinda olie. Omega-3 vetzuren worden door het lichaam gebruikt voor de gezondheid van het hart en immuniteit. Vis is een belangrijke bron bijzonder koud water vissen. Aim for ongeveer 25-30 procent van je maaltijd.

Eiwit is een bouwsteen in het lichaam. Alle cellen moeten toegang hebben tot eiwitten voor een of andere reden. Probeer mager vlees, vis,en gedroogde bonen, erwten en linzen. Eiwit, hooguit moet maken ongeveer 20 procent van uw maaltijd.

Maaltijden worden gecoördineerd met insuline-injecties en de timing van medicijnen om het meest gebruik van ze te krijgen. Er zijn ook snacks kunt eten voordat je naar bed of wanneer je wakker om de bloedsuikerspiegel te houden binnen de normale niveaus. Oefening, die uw bloedsuikerspiegel kunnen verlagen, moet ook rekening worden gehouden de vergelijking van het eten en insuline. Voor de type 2 diabetes, kan het verliezen van gewicht brengen je een stap dichter bijeventueel stoppen van elke vorm van diabetes medicatie voor goed.

Als u diabetes heeft en de noodzaak om suiker controle van uw bloed, een speciaal dieet in orde is voor jou. Er is geen enkele voeding die kwalificeert als een "diabetesdieet", maar de bovenstaande richtlijnen zullen u helpen weet in welke richting u moet gaan. Uw arts en voedingsdeskundige zal u helpen ontwikkelen van een plan dat voor u werkt.

Friends Link : Freezers Teeth Whitening trudyshubert.livejournal.com flixya.com/blog/annaflorjanl

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s