Is light frisdrank slecht voor je?

Het is bekend dat de meeste frisdrank op de markt dezer dagen niet zo gezond zijn als we zouden willen dat ze zijn. Dit is verschrikkelijk, omdat mensen in de westerse samenleving verbruiken een grote hoeveelheid soda op een dagelijkse basis en dit betekent een heleboel extra calorieën dat je had kunnen doen zonder.

Als u onlangs besloten op te geven gewone frisdrank en je probeert drinken dieet frisdrank in plaats daarvan, Goed voor. Je hebt een belangrijke stap gezet om u te helpen gewicht te verliezen.

Maar voordat u begint te deppenjezelf op de rug, moet je weten dat je ver bent van gedaan. Drinken van Light frisdrank, kunnen beter voor je dan gewone frisdrank, maar deze zijn nog steeds ver van de gezondste dranken kunt u kiezen om te hebben.

Als we gaan uit eten routine, we vooral kijken naar vast voedsel en negeren wat we drinken. Dat is jammer, want we gemakkelijk drinken consumeren honderden calorieën door middel van ons en we nauwelijks opmerken. Dieet frisdrank zijn de voornaamste boosdoener.

Is light frisdrank slecht vooru?

Het antwoord is een volmondig ja en voor een aantal redenen:

1. Frisdranken slecht voor je tanden – hoewel light frisdranken frisdrank bevatten veel minder suiker dan de reguliere en zijn meestal gemaakt van kunstmatige zoetstoffen, ze zijn nog steeds sterk zuur en kan de tanden beschadigen op de lange termijn.

. 2 Dieet soda kan je gewicht – ook al light-frisdranken bevatten minder calorieën dan de originele drank, dat ze echt zo goed zijn. Ze kunnen nog steedsrijk aan calorieën. Bovendien gaat er niets boven gezoete dranken om u te helpen ontwikkelen van een verlangen naar andere zoete levensmiddelen, die meer calorieën betekent.

3. Drinken van Light drank maakt je minder drinken van meer gezonde dranken zoals water, groene thee, of natuurlijke sappen. Je mist op de goede dingen en vasthouden aan de slechte.

4. Drinken ongezonde dranken vaak maakt u hunkert naar een snack. Ik zie vaak mensen die drinken slechte dingen munch weg op pretzels of andere snelle hapjes die netvul ze met calorieën.

5. Aspartaam, dat is de zoetstof die vaak wordt gebruikt om de smaak light frisdranken is het onderwerp van veel discussie. Er is onderzoek dat het links naar tumoren bij dieren. Het is op dit moment als veilig beschouwd door de FDA, maar er zijn tal van bijwerkingen met betrekking tot deze chemische stof.

Vergeet niet dat het drinken van schade aan je voeding nog meer dan het eten, omdat het drinken niet echt zorgen dat u niet minder hongerig. Al met al, frisdrank kan dieet slecht voor je en dat doen ze nietdragen iets dat is zeker.

Thanks To : Hand Strengtheners Kids Bike Accessories flixya.com/blog/rachelsfloyd

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s