Voeding – het geheim dat de geslacht van uw baby kunnen bepalen

Het idee van een dieet volgen om te bedenken van een bepaald geslacht kwam tot stand tijdens de jaren 1940. Een studie waarbij de relatie tussen de voortplanting en het milieu in wormen werd uitgevoerd in Duitsland. Dit vormde de kern idee van een studie uitgevoerd door Dr Stolkowski en Dr Lorrain in het begin van de jaren 1980, voor de selectie van het geslacht van het ongeboren kind. In 1982 Proctor en Langendoen gepubliceerd "De Pre-conceptie Geslacht Diet".

Hettheorie die verder gaat achter deze mannen en vrouwen selectie diëten is dat door het consumeren van, of niet consumeren, bepaalde categorieën van voedsel, wijzigingen kunnen worden geïnduceerd in de voortplantingsorganen. Deze veranderingen kunnen dan leiden tot een hogere kans op het verwekken van een kind van een bepaald geslacht. Deze theorie steunt ook tot bepaalde oosterse filosofieën, die zeggen dat alles wordt besloten volgens de balans tussen yin en yang. Het voedsel in verband met jongens, alkalische alsmede diëten gebruikt om jongens zwanger te worden, zijn alle yang. Voor zuren,meisjes en diëten voor meisjes, betrokken het eten is yin.

De studie beveelt aan dat beide ouders van deze mannen en vrouwen selectie diëten volgen. De jongen-dieet is rijk aan kalium en natrium, maar het ontbreekt magnesium en calcium. Het meisje dieet heeft veel van magnesium en calcium, maar ontbeert voldoende hoeveelheden natrium en kalium. Het dieet moet worden gevolgd gedurende drie maanden voorafgaand aan het concipiëren. Echter, aangezien er een zeker onevenwicht in de voeding, moet het nooit wordengevolgd zonder raadpleging van een arts, en zelfs dan voor een zeer lange periode van tijd. Dit dieet wordt verondersteld gevolgd invloed op de barrière is dat rond de eicel op een zodanige wijze dat slechts een van de twee soorten zaadcellen is toegestaan in te voeren, afhankelijk van het soort dieet dat is.

De gender selectie [http://www.genderofyourbaby.com] diëten hebben een aantal van zowel positieve als negatieve punten. Aan de positieve kant, ze kost geen geld en niet nodigdure medische procedures. Het proces kan worden uitgevoerd zeer gemakkelijk binnen de beslotenheid van een huis en is een van de meer betrouwbare, niet-invasieve methoden van gender selectie. Echter, de voedingswaarde van het dieet is twijfelachtig en vele mannen en vrouwen mogen niet in staat zijn om het stokje te lang. Ook, zoals het geval is met al deze methoden, kunt u volg het dieet en toch zwanger van een kind van het tegenovergestelde geslacht.

Het aanbevolen dieet voor jongens onderkoolzuurhoudende dranken, vlees, vis, ham, spek, worst, jam, soep, honing, vers fruit, gebak, verse groenten, wit brood, fruit broden, pasta, aardappelen, gezouten nootjes, chips en rijst.

Voor meisjes is het raadzaam dat u sappen een dieet volgen vrucht die bestaat uit verse groenten en fruit, zuivelproducten, dat de levensmiddelen niet te zout, zout-vrij brood en boter, ijs, eieren, rijst, pasta en verse.

Related : Compact Microwave Ovens flixya.com/blog/czeslawjozefatn

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s