Het juiste recept en de ingrediënten – hoe de Lemon Detox Dieet drankje te maken

Krijgen van deze zeer eenvoudig recept recht is van cruciaal belang om uw uiteindelijke resultaat.

Ingrediënten voor de Lemon Detox Drink

2 eetlepels vers geperst citroensap
2 eetlepels ahornstroop rang B
1/10de theelepel cayennepeper
8 dl Pure Water

Meng alle ingrediënten samen in een glas en geniet! Aanvankelijk kunt u de cayennepeper een beetje warm te vinden, vooral als je niet gewend bent om voedsel te pittig, maar dit is iets dat ook u zichgewend om zeer snel.

Ik was nogal verbaasd over hoe warm het was toen ik voor het eerst geprobeerd, maar ik werd al snel het toevoegen van extra cayennepeper voor een nog sterkere detox naar het einde.

Je moet tot een minimum van 6 detox dranken te drinken gedurende de dag. Ergens tussen de 8 – 12 is ideaal. Zorg ervoor dat je ook genoeg vers zuiver water drinken de hele dag ook.

Wanneer u begint te voelen een beetje honger, ga en meng zelf een drankje. Dit lijkt erop te hongergevoel op afstand te houden behoorlijksnel. Zodra je voorbij dag 3, zult u waarschijnlijk merken dat u zeer weinig feitelijke hongergevoel ervaren hoewel ongeveer 1 op de 4 mensen doen zeggen dat ze regelmatig honger pijn heeft in de gehele. Maar maak je geen zorgen, ik heb een goed gevoel dat je een van de gelukkige 3 andere!

De drank is het beste vers gemaakt elke keer dat u het wilt drinken, maar dit soms niet mogelijk is, vooral als u naar buiten te werken. Om te proberen en onderhouden van het reinigend vermogen van de citroen enzymen, maak eenconcentraat van de ahornsiroop en het citroensap en alleen water toevoegen als je wilt drinken.

** TIP **

Dus als je van plan was op het drinken 3 drankjes, terwijl u weg was, zou je nodig hebt om make-up een concentraat van 6 eetlepels citroensap en 6 eetlepels ahornstroop.

Leven gemakkelijker te maken voor jezelf, neem 3 aparte flesjes water elke met 8 dl van zuiver water, maar met de capaciteit voor 10 fl oz als u zal het toevoegen van uw concentreren op het.

Jenoodzaak om een eetlepel pack voor het meten en uw cayennepeper toe te voegen aan het eind. (U kunt toevoegen 3/10ths van een theelepel cayenne aan het concentraat, maar cayennepeper warmer lijkt te worden als het hits vloeistof en is vertrokken voor een periode van tijd).

Zodra u klaar bent voor een drankje, gewoon je concentreren en geven het een goede schudden, dan maat 4 eetlepels in de fles, voeg uw cayennepeper, schudden en drinken!

** Tip **

Als de honger kruipt in slechts afleiden jezelf. Ik besloot om mijn huis, terwijl detoxIk detoxed mijn lichaam. Er is niets zoals het schoonmaken om u gericht en afgeleid. Mijn huis was nog nooit zo goed uitgezien tegen de tijd dat ik klaar was mijn detox en natuurlijk helpt het als je zo veel meer energie te krijgen dan je normaal hebt.

Als u niet een huis schoon te maken proberen wat licht te oefenen, omdat dit zal u een goed gevoel en houd je gedachten af eten. Vergeet niet om het drinken van de detox drink en het bijvullen van uw watervoorziening.

My Links : Project Management barnabashiacynt.wordpress.com flixya.com/blog/feliciajulianas

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s