18in4 Dieet Review

Zoals u waarschijnlijk al gelezen voordat ik ben geen voorstander van snelle gewichtsverlies programma's, noch kan ik ze ondersteuning voor een lange termijn oplossing om gewicht te verliezen. Echter te zeggen dat de 18in4 programma deed mijn blik te vangen. Zoals bij de meeste mensen die ik denk dat dit was vanwege het gewicht dat je zou kunnen verliezen, is veel meer dan iets anders had ik gelezen of gezien. De maker of eigenaar van het dieet programma is James Zeta. Hij beweert dat zijn plan van het gewichtsverlies kan u helpen om ongeveer 17 kilo te verliezen in 4 dagen! Oh mygod! Is dat echt, ik dacht dat hij moest op een soort van medicatie voor het welzijn of iets dergelijks!

Nieuwsgierigheid kreeg de betere van mij en ik moest een kopie te kopen tegen 27,00 dollar voor het menu plan, instructies, enzovoort. In het boek van James stelt duidelijk dat hij niet is een medische professional, noch is hij een fitness-of de gezondheid van deskundigen. Hij zojuist hebt gemaakt dit dieet waarin hij verloor een opmerkelijke hoeveelheid van het gewicht. Hij gaf ook de voeding aan zijn familie en vrienden en ook zij verloren eenduizelingwekkende bedrag van gewicht. Het e-boek zelf is zeer klein op zijn zachtst gezegd, maar ik veronderstel dat als je gewicht wilt verliezen in een haast je wilt dat alleen de feiten en dat is wat 18in4 levert, niets meer en niets minder.

De maaltijden zijn duidelijk beschreven, ontbijt is nogal slank en ik weet niet hoe de meeste mensen zouden omgaan. Het is een vloeibare ontbijt met twee stevige maaltijden voor lunch en diner. U dient wel de aangegeven exacte voedingsmiddelen en het bedrag hebben als het heeft iets te doenmet de combinatie van voedingsmiddelen. Grapefruit, eieren, selderij en tomaten zijn een absolute must. Als je niet of kan dit voedsel niet eten dan niet kopen van het dieet plan ontvangt u geen restitutie. De enige manier waarop je zal een terugbetaling te krijgen is als je geen gewicht verliezen door het volgen van het programma. Dit is letterlijk onmogelijk als je iets kwijt over de vier dagen zelfs als het niet is 17 kilo's die u nog steeds wat gewicht verliezen. Zodra u de aankoop van het programma is het vrij veel voorhoudt! Dus neem aub dat in het achterhoofd als James is vrij fervent op de restitutie beleid van wat ik gelezen heb.

Als je probeert het dieet zorg ervoor dat je een goed uitgebalanceerd eetprogramma volgen direct na het, want dit kan u helpen slank te blijven voor een langere periode van tijd. Vergeet niet dat snel gewichtsverlies programma's zijn slechts tijdelijk. Als je terug naar je normale eetpatroon het gewicht terug zal komen net zo snel als je het kwijt.

Related : Yoga Pocket Packs Gum Stimulators barnabashiacynt.wordpress.com flixya.com/blog/bedehonoratau flixya.com/blog/brunonjoachimz

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s