De Banana Diet – Japan Nieuwste Fad Diet Craze

De bananen dieet brak op de scène in Japan met zo'n kracht dat veel supermarkten de volgende dag letterlijk het liep uit en kon niemand meer te voorzien van de vrucht! Het lijkt erop dat veel mensen altijd het bedenken van manieren om te helpen trim en verliezen verblijf "die laatste paar kilo." De bananen dieet heeft inmiddels zijn weg uit Japan en in het Westen door te laten zien wat lijkt op een gemakkelijke en gezonde manier om het verlies te ondersteunen gewicht.

De bananen dieet bestaat uit etenbananen in de ochtend voor het ontbijt met water (bij voorkeur kamertemperatuur) en niets anders. Daarna krijgt u springt gestart voor de dag, dan mag je een tussendoortje met suiker eten, terwijl de hele dag en kan letterlijk alles eten wat je wilt voor de lunch en het diner (hoewel maaltijden worden geacht te zijn redelijke grootte – geen all you can eat buffetten) . U kunt alleen water drinken de hele dag niets anders met die maaltijden, en dan moet je nooit eten na 8 in de avond.

Mensen die stand-by dit dieet beweren dat zijn enzymen bananen in hen die ons helpen om vet te verbranden. Anderen zeggen dat het zetmeel in de sector bananen maakt dat mensen een vol gevoel, waardoor lijners om minder te eten tijdens de lunch en de calorie tekort nodig om gewicht te verliezen te creëren. Beide beweringen misschien een hint van de waarheid voor hen, maar ook gewoon door met bananen wordt het dieter is waarschijnlijk met minder calorieën voor ontbijt dan normaal, en het drinken van water is een enorme manier voor de meeste mensen een veel calorieën uitgesneden van hun> Dieet. Deze redenen worden gecombineerd met de korte lijst van dingen die je niet mag hebben, zoals alcohol, zuivelproducten en desserts als een manier om stoffen te beperken zal het lichaam een harde tijd af te breken zijn, en dingen die de neiging hebben om veel toe te voegen calorieën aan het gemiddelde dieet.

Ongeacht de soms populaire naam "banaan wonder dieet," de banaan dieet is niet een wonder of een magische zilveren kogel. Dit dieet bevat een vrij strikte eten regimedat kan moeilijk vol te houden, maar wel een gezonde manier te eten te bevorderen. Er is weinig twijfel dat je dieet resultaten zien met deze rage, maar het is zo veel, want van het water en het vasthouden aan het "niet eten" lijst, omdat het de bananen zelf.

See Also : Yoga Straps flixya.com/blog/henrykaleksys antonifrancisze.wordpress.com flixya.com/blog/adalbertbronisl

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s