Is een vloeibaar dieet veilig? 2 dingen die je moet weten over Liquid Diëten weten

In dit artikel gaan we snel een kijkje nemen op de vraag of vloeibare voeding veilig zijn. Nu is het echt belangrijk dat iedereen die op zoek is naar dit artikel gewoon erkent dat je altijd op je eigen due diligence bij het starten van een nieuw dieet, gebaseerd ongeacht Specificaties behoeften, omstandigheden of zelfs ongewone omstandigheden die uniek kunnen zijn voor jou. Maar in het algemeen, kunnen we zeker kijken naar veel van de vragen die zijn gerezen over de laatste tijd is vloeibare voeding, en met zo velen van onsstrijden voor verlichting van de pijn, ongemak (en zelfs verlegenheid) veroorzaakt door ons gewicht, heeft deze aanpak veel populairder geworden als te laat. Laten we hieronder een kijkje nemen!

Alle diëten verschillen in veiligheid (zelfs degenen die hetzelfde klinken!)

Als u probeert te vegen een brede penseel over het hele landschap van vloeibare voeding in een keer lopen we in een enorm probleem. Wat is het? Nou, vloeibare diëten zijn zeer verschillend, zelfs als ze zijn alle gericht rond het drinken van uw calorieën ..:-) VoorBijvoorbeeld, de kool soep dieet, en de Medifast Diet zijn ZOWEL vooral vloeibare voeding (hoewel Medifast en heeft een groot assortiment van vaste stoffen als), maar de voedingswaarde capaciteiten van beide zijn op de tegenpolen van de wetenschappelijke "gezond en veilig" totempaal .

Wat vloeistof Diëten zijn een korte-termijn Alleen

Het probleem met veel vloeibare diëten is dat ze werken, maar slechts voor een zeer korte tijd als ze niet gezond zijn dan 5-7 dagen. Ik ben een groot voorstander van,bijvoorbeeld, van het sap vasten als een oefening in geestelijke en lichamelijke verjonging, en het is iets wat je kunt doen voor een korte periode meerdere malen per jaar. (Sap en water vloeistoffen alleen) Het is echter niet, een lange termijn of levensvatbare gewichtsverlies strategie, maar eerder een kans om uw spijsvertering te geven een pauze voor een week op een moment. (En voel me geweldig om op te starten!) Maar je kan gewoon niet veilig te doen dit voor een langere periode van tijd … en het is niet een gewichtsverlies strategie die nog geen lange levensduur,niet!

Kies een bewezen programma

Ik beveel Medifast simpelweg omdat het is bewezen door wetenschappers, artsen, lijners en ME! En dat is de ultieme bevestiging voor zover ik me zorgen ..:-)

Thanks To : Arm Machines Cleaners viper flixya.com/blog/andrzejfilipe flixya.com/blog/henrykaleksys flixya.com/blog/czeslawjozefatn

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s