Hoe 1 Stone te verliezen in een maand – Dieet en oefeningen

Hier is hoe te stenigen verliest 1 in een maand met een geheim dieet en "next generation" oefeningen. Dit spul is dan wat je hebt waarschijnlijk gezien en gehoord over gewichtsverlies.

Er is niets moeilijk over wat ik op het punt om met u te delen, dus je hebt geen enkele reden om op zijn minst het eens proberen.

Verlies je 1 Stone Dieet

1. Begin uw dag goed, eieren eten. Eet zo veel eieren als je wilt. Als u wilt, kunt u later eten ze op de dag ook. Gewoon eten een minimum van 3 eierenper dag.

2. Eten linzen. Een 1 pond zakje linzen bevat 143 gram vezels en 130 gram eiwit. En krijg dit, ze zijn echt heel goedkoop ook. Ik beveel u een grote partij van deze voorwaarden en hebben minstens 2 gram per dag … zodat de tas van linzen zal duren je gewoon meer dan een week. Zoals je kunt zien, ben ik richt je dieet op hoge eiwit-en vezelrijk voedsel.

3. Eet 3 appels per dag. Een appel heeft 5 gram vezels maar ook als hoog watergehalte. Net over de perfectesnack.

4. De rest van je dieet is aan je gewoon, probeer gezond te eten.

Verliest 1 steen Oefeningen

1. Spin, zoals kinderen doen

Dit is de "next generation" oefening die binnenkort allemaal in het nieuws te zeggen hoe groot het is. Waarom? Nou, omdat spinnen rond in een cirkel saldi van uw hormonen door middel van het endocriene systeem. Spinning heeft een invloed op het endocriene stelsel in evenwicht van uw hormonale releases.

Begrijp dit … de meeste mensen, jezelfopgenomen, waarschijnlijk uit hebben van Whack hormonen. Dit is te wijten aan de chemische stoffen in het water, voedsel, lucht en producten overal om je heen. Nou, als je hormonen uit balans zijn, zult u ofwel gewichtstoename of hebben een harde tijd het verliezen van gewicht.

Dus het spinnen is belangrijk omdat deze leidt tot een balans in je hormonen. Alles wat je doet is draaien met de klok mee met je armen uit als vliegtuigvleugels. Dit is een kort artikel, dus ik kan niet geven u alle details, dus ik ben het weglaten van enkele belangrijke dingen hier. Maarkunt u de details door te klikken op de onderstaande link om mijn gratis 19 pagina's tellende rapport te krijgen op Spinning voor gewichtsverlies.

2. Springen op een mini-trampoline

Dit is een goede oefening voor je cellen en je hele lichaam. Gewoon springen op het tijdens tv-commercials. Dit bespaart u een hoop tijd omdat je niet naar een trainingsschema. Er is ongeveer 20-22 minuten reclame per uur tv … dus je hebt geen excuses. En ja, ik weet dat je tv kijken. Liegen niet.

Dus daar ga je. Hebben op het.Dat is hoe in steen verliest 1 in een maand met een dieet en oefeningen.

My Links : dvd Wraps flixya.com/blog/winniesjacob flixya.com/blog/janbarbarau

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s