Gastric Bypass Dieet – Uw doelstellingen op lange termijn

Mensen die hebben ondergaan maag bypass-operatie moet ondergaan een speciale maaltijd plan gedurende de eerste paar weken en maanden na de operatie. Het speciale dieet programma kan de maag om te genezen en om langzaam vertrouwd gemaakt met het functioneren in gereconstrueerde systeem. Zijn er meestal vier gastric bypass dieet fasen in het herstel van de operatie; heldere vloeistof, semi-vloeibare, semi-vaste en vetarm solide.

Heldere vloeistof dieet

Een dag of twee dagenna de operatie zul je beginnen op de maaltijden van slechts heldere vloeistoffen op kamertemperatuur geserveerd. Deze omvatten water, verse vruchtensappen, heldere bouillon, suikervrije gelatine woestijnen, zoals jello en platte frisdrank. Het is raadzaam om alleen kleine slokjes, kleine porties van ongeveer 3 gram nemen en bijzondere aandacht te besteden aan uw volheid.

Semi-vloeibare voeding

Afhankelijk van hoe goed je maag nodig heeft om de heldere vloeistoffen, bent u dan verplaatst naar een semi-vloeibare voeding na een paar dagen.Dit stadium van de gastric bypass dieet bestaat uit gepureerd en gemengd maaltijden die suiker-vrij. Voorbeelden zijn crème soep, magere melk, gepureerde groenten en fruit, aardappelpuree en eiwitrijke drankjes. De voedingsmiddelen moeten absoluut glad om te voorkomen dat het scheuren van het nietje lijn. Deze fase duurt twee tot vier weken.

Semi-vaste voeding

In dit stadium kunt u eten vaste voedingsmiddelen die zijn vrij zacht. Deze omvatten zacht vers fruit, gekookte groenten, fijngehakte vlees en veel van vloeistoffen. Deze fase begint doorgaans drie tot vier weken na de operatie en de algemene regel is dat het voedsel kan worden geplet met een vork. Men moet langzaam eten, ongeveer vier tot zes maaltijden per dag en kauw goed.

Vetarm dieet vaste

Na ongeveer twee maanden kunt u beginnen op een volledige stevige maaltijd plan, al moet je langzaam aan te doen en te zien hoe uw maag verdraagt. Op het eerste sommige vaste stoffen zal het makkelijker te verteren dan andere, maar langzaam uwmaag zal leren om allerlei vast voedsel verwerken. Net als vroeger, houd je kleine porties en eet langzaam.

Deze vier fasen helpen het lichaam geleidelijk aan te passen aan de veranderende samenhang van het eten totdat de juiste stoffen kan worden geconsumeerd. Daarnaast lichaam is je passen zich aan de weinig vet en weinig suiker, maar met een eiwitrijk dieet. Eten zoet, vet voedsel of vloeistoffen bij de maaltijd kan leiden tot een aandoening genaamd 'dumping syndroom', die wordt gekenmerkt door plotselinge diarree, misselijkheid enmaagkrampen. Uw arts kan aanbevelen een aantal voedingssupplementen die je nodig hebt om permanent te nemen, omdat de verminderde inname van voedingsstoffen niet voldoende kunnen geven van een aantal essentiële ingrediënten.

De operatie op eigen kunnen niet garanderen een permanent gewichtsverlies. U moet uw deel doen door zich gedisciplineerd in uw maag-bypass dieet. Houden met een laag vetgehalte, weinig suiker maaltijden die rijk zijn aan eiwitten, vitaminen en mineralen zal zorgen voor een betere algehele gezondheid. Lichaamsbeweging is ookbelangrijk omdat het zal u toelaten om extra gewicht te verliezen na de operatie. Je hele levensstijl moet veranderen, maar uw artsen zijn er om u te helpen en er zijn veel ondersteuning van groepen die je kunt krijgen betrokken bent

Onze site heeft een wereld van informatie over alle vormen van maag-bypass operatie als u ons wilt bezoeken. http://www.risksgastricbypasssurgery.com

See Also : Fender Flares & Trim Stems flixya.com/blog/halinaaleksandr

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s