Dieet voor Galstenen – Hoe voeding kan je natuurlijk Pass Uw Galstenen

Wist u dat er eigenlijk een dieet voor galstenen? De meeste mensen zijn zich niet bewust van deze dingen, omdat artsen wijzen er niet op het veranderen van uw dieet. Maar artsen raden een $ 15.000 ingreep die u zal verlaten zonder uw orgel en in de schulden. Gelukkig, als onderzoek heeft gevorderd, weten we nu meer over galstenen, diëten en behandelingen dan we ooit tevoren.

En onderzoek is waaruit blijkt hoe uw dieet galstenen heeft een impact op de vorming van galstenen enblozen. Als u een operatie gepland galblaas, kunt u dollars proberen een eenvoudige galstenen dieet duizenden die kunnen uw leven redden en. (Mensen die verwijderen hun galblaas zijn meer risico op darm en dikke darm kanker.)

En alles wat er nodig is een aantal eenvoudige voeding tips!

Uw dieet en Galstenen

Helaas zijn veel mensen nog steeds niet zie het verband tussen hun voeding en hun gezondheid. Onlangs las ik een artikel waarin 20 gaf +ziekten die mensen met overgewicht meer kans op.

Nog steeds veel artsen zijn net zo naïef over hoe de gezondheid van het hele lichaam kan voorkomen en behandeling van de verschillende ziekten. Bijvoorbeeld, de meeste nierstenen ontwikkelen als gevolg van uitdroging. En wist u dat de meest succesvolle maatregel of behandeling van nierstenen is veel water drinken elke dag. (Een goed voorbeeld van een GRATIS natuurlijke behandeling!)

In het geval van galstenen, kan uw lichaam ook te behandelen en doorgeven, maar je het meest bepalen wat je eeten zelfs te drinken. Omdat uw dieet effecten elk aspect van je gezondheid, je voeding plan kan ook spoelen uw lever en galblaas natuurlijk.

Hier zijn enkele tips moet uw arts hebben aangeraden voor de operatie.

5 Tips voor Dieting Galstenen

1. Onderzoek wijst uit dat een van de beste manieren om te voorkomen en te behandelen galstenen is om te eten een dieet rijk aan water oplosbare vezels. Fiber helpt de darmen en het spijsverteringssysteem functie het meest efficiënt. Als jeniet op de hoogte van vezels therapie, zal de volgende tips u helpen.

2. Granen zijn zeer belangrijk voor een gezond dieet om verschillende redenen. In het geval van galstenen, moet je het nemen van voldoende galstenen. Hier zijn enkele geweldige suggesties: volkoren brood, broodjes, bagels, muffins, zemelen vlokken, maïszemelen granen, volkoren granen, bruine rijst en volkoren pasta's. Dit zal spoelen van uw systeem en u zult meer reizen kennisgeving aan de ontspanningsruimte. Je moet wegblijven van eenkorrels die 'verrijkt' zijn opgenomen in de ingrediënten.

3. Zoals eerder vermeld, in water oplosbare vezels is van groot belang voor het spoelen van je organen. Water oplosbare vezels is eenvoudig een term voor groenten en fruit. Hier zijn enkele suggesties die zullen helpen om je lichaam gespoeld. Gedroogd fruit (abrikozen, dadels, pruimen, rozijnen), bramen, bosbessen, frambozen, aardbeien en sinaasappels.

4. Voor groenten moet je proberen naar Lima te eten broccoli, gedroogde erwten, bonen,bonen, groene bonen en maïs. Zoals aanbevolen door de Food Guide Pyramid, moet je eet 3-5 porties fruit per dag en 2-4 porties fruit.

5. Je moet ook ontwikkel uzelf over wat voedingsmiddelen aanval veroorzaken een galsteen. Hier is een snelle lijst die u zou willen onthouden: eieren, varkensvlees, uien, alcohol, gefrituurd en vet voedsel, zoute voedingsmiddelen, zware eiwitten, koemelk, verwerkte voedingsmiddelen en overmatige suikers.

Beweeg uw Galstenen morgen

Je net hebt gelezen een aantal geweldigetips om te voorkomen en soms behandel uw galstenen. Echter, als u geïnteresseerd bent in het annuleren van uw operatie en het houden van uw galstenen, raden we een 100% gegarandeerd Galstenen corrigerende behandeling. Deze behandeling wordt stap voor stap en heeft duizenden patiënten te ontbinden en pijnloos geven hun galstenen.

Niet ten prooi vallen aan een operatie die meestal niet nodig is! Als je bent zoals de meeste mensen, kunt u in staat om uw galstenen flush in minder dan 24 uur met een eenvoudige,natuurlijke gezondheid arts-goedgekeurde thuis te verhelpen.

Related : pulls cabinet sale Pool Pumps Fixtures flixya.com/blog/alisargaribay barbarahiacyntz.wordpress.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s