Diet plannen met voorverpakte voedingsmiddelen – een vergelijking van nutrisystem, Jenny Craig en Medifast

Diëten met voorverpakte levensmiddelen worden steeds populairder als consumenten vandaag de dag uiterst waarde gemak en de vrijheid van het voorbereiden van voedsel en een totaal van calorieën. Hieronder volgt een korte beschrijving van enkele van de meer populaire plannen en een paar van de verschillen tussen hen.

Nutrisystem: Dit plan wordt onderschreven door Tori Spelling en Marie Osmond. Het dieet is zo ontworpen dat je bent) eet vijf keer per dag (ontbijt, lunch, diner en twee snacks. U wordt gevraagd om te eten van deprogramma voedingsmiddelen, terwijl haar aan te vullen met elk een eigen gezonde toevoegingen. Een voorbeeld is het toevoegen van een lunch salade die u ook hebt voorbereid om de plannen 'zwarte bonen en rijst. Het bedrijf biedt recepten, tips en ondersteuning op hun website. De kosten gemiddeld ongeveer $ 10 per dag, maar er zijn enkele kosten in verband met haar aan te vullen elke maaltijd met een aantal van je eigen eten.

Jenny Craig: Dit plan wordt onderschreven door Valerie Bertinelli en koningin Latifiah. (Kirstie Alley gebruikt om deze te vertegenwoordigenbedrijf, maar heeft onlangs uit). Deze optie biedt ook voorverpakt maaltijden die worden genoemd "Jenny Cuisine". Het grote verschil tussen dit dieet en een aantal anderen is dat IT-consultant biedt wekelijkse een op een gewichtsverlies counseling met een. Sommige mensen echt de voorkeur aan deze individuele ondersteuning en sommige hebben een harde tijd om dit soort van tijd inzet.

Jenny Craig is een beetje duurder dan nutrisystem, met het eten gemiddeld ongeveer $ 14 per dag, maar u bent niet aan te vullenmet je eigen voedsel. Er zijn ook maandelijkse contributie, maar deze hebben betrekking op de kosten van uw begeleiding.

Medifast: Dit dieet wordt onderschreven door Kristi Swanson en Genie Francis. De meeste mensen op dit plan te eten zes maal per dag, waar het ontbijt, lunch, diner, snacks en drie omvat. Cliënten meestal eten vijf van de maaltijden van het plan en een "lean and green 'maaltijd die u zelf voorbereidt. Dus, bent u monteren van je grootste maaltijd op uw eigen, maar de rest van uw voedingsmiddelenafgedekt. De kosten van Medifast is ongeveer $ 8 per dag en er zijn geen lidmaatschapsgeld. Net als nutrisystem, het bedrijf biedt ondersteuning, recepten, en de middelen op haar website. Er zullen een aantal kosten in verband met het verstrekken van uw eigen dagelijkse Lean and Green maaltijd, maar ik persoonlijk vind dit minimaal zijn.

Welk dieet je de voorkeur geeft is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Als je hunkert naar een op een ondersteuning, zal Jenny Craig waarschijnlijk beroep meer voor je. Het verschil tussen de twee andereligt een stuk met hoeveel je bereid bent om aan te vullen wat je eet met je eigen voedsel. Als u genieten van koken of van plan maaltijden, wilt u misschien liever nutrisystem. Als het gemak is het meest belangrijk voor je, misschien Medifast een redelijke optie.

See Also : Hook Straps Hormones Books Giuseppe Zanotti Shoes flixya.com/blog/agnieszkabrygid apoloniushalina.wordpress.com flixya.com/blog/trudyshubert

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s