Dieetpillen voor Vrouwen – Welke versie is voor mij?

Met de veranderende levensstijl, zijn vrouwen over de hele wereld lijden aan het probleem van obesitas. Wanneer er geen bedrag van de voeding controleren of oefening regime helpt, vrouwen te wenden naar de populaire en veel geadverteerd dieetpillen. Echter, verschillende dieet pillen werken op verschillende manieren en het feit dat een pil magische werkte voor uw vriend doesnt noodzakelijkerwijs betekent dat het voor u zal werken. Te weten, wat de juiste is om uw Ody soort pak, moet je eerst leren kennenmet de verschillende manieren waarop deze pillen werken.

Er zijn drie categorieën van gewichtsverlies supplementen:

Calorie Branders: Deze bevatten stimulerende middelen, zodat ze een tijdelijke verhoging van je stofwisseling en je meer calorieën verbrandt. Maar ze ook vaak het verhogen van uw hartslag, bloeddruk en angst. Meestal is de effectieve ingrediënt in deze steun is cafeïne, groene thee, guarana, of de meest gevaarlijke, de "natuurlijke kruiden" optie genaamd Ma Huang of ephedra. Er zijn echterzeker vrouwen die met succes zijn afgevallen met ephedra of Ma Huang, zonder ernstige bijwerkingen.

Eetlustremmers: Deze bevatten veel van de calorieverbranding genotmiddelen hierboven genoemde, samen met Citrimax (vruchten van Garcinia cambogia) en CLA (geconjugeerd linolzuur). Studies tonen aan dat Citrimax lijkt een veilige keuze en onderdrukt de eetlust bij sommige vrouwen, en kan de gebruiker helpen om niet terug te winnen gewicht. CLA lijkt ook veilig en kan wel of niet nuttig zijn. Veel van derecept gewichtsverlies drugs, zoals Redux, Phen-Phen, Meridia en Buproprion (of Wellbutrin) werken door het verminderen van de eetlust. Maar sommige zijn gekoppeld aan ernstige bijwerkingen (zoals Phen-Phen en hartklep schade). In het algemeen, maximaal gewichtsverlies optreedt meestal binnen zes maanden van het gebruik van eetlustremmers. Klinische studies suggereren dat als een patiënt niet ponden te verliezen ten minste 4 meer dan 4 weken op een bepaalde eetlustremmer dan de bijzondere dieetpil is onwaarschijnlijk om te helpende patiënt te bereiken significante gewichtsverlies.

Absorptie blokkers: Deze producten blokkeren je darm uit het absorberen van zowel koolhydraten (Carbo-blokkers) of vetten (Chitosan), zodat meer van wat er in komt. Carbo-blokkers zijn vaak gemaakt van sojabonen of witte bonen, welk geluid veilig. Maar studies hebben aangetoond een verlies van koper en zink uit het lichaam, en geen bewezen gewichtsverlies. Plus, als het werkt door het uitvoeren van het vet uit "met de prullenbak," het kan ook langs hetin vet oplosbare vitaminen je net gegeten (zoals vitaminen A, D, E en K).

U kunt kiezen voor een van de bovenstaande opties, maar de universele waarheid blijft dat elke vorm van dieet pil het beste werkt als in combinatie met lichaamsbeweging en gezonde eetgewoonten. Het algemeen, het verlies is het gewicht niet gebeuren zo gemakkelijk of snel als veel van de dieethulp bedrijven inhouden. Het feit dat een gewichtsverlies pil wordt verkocht over-the-counter niet garanderen dat het veilig is voor iedereen. Omdat ze worden beschouwd als "voedingsupplementen, "de FDA geen producten te testen de meeste van deze, dus je kunt niet zeker van zijn dat wat het etiket zegt is wat in de fles! Plus, de bewering dat een dieet steun" natuurlijke "of" kruiden "is niet een garantie voor veiligheid. Het laatste woord van voorzichtigheid zegt dat vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding niet gebruiken dieet hulpmiddelen.

Visit : kicker subwoofer flixya.com/blog/honoratusannar flixya.com/blog/trudyshubert flixya.com/blog/boleslawajang

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s