Personal Trainer of dieet programma? Dat zal me helpen afvallen?

Een grote meerderheid van mijn cliënten bij mij komen vragen om gewicht te verliezen (die onvermijdelijk, als een doel, dan is gedestilleerd om de meer specifieke term 'vet verlies "). Gewichtsverlies is een van de meest gewenste fysieke veranderingen in onze moderne wereld – wat is de beste manier om dit te bereiken? Diëten niet werken – het is zo simpel. Over het algemeen een dieet is een soort van beperking of een drastische wijziging van de inname van voedsel dat het lichaam heeft elke dag. Onze stofwisseling en hormonen zijn veel te slim om te wordenfooled in het vergieten veel lichaamsvet op iets meer dan een zeer korte termijn, en dus het meest "diëten" uiteindelijk met slechts een tijdelijke vermindering van het gewicht (meestal waterstanden) en ook kan leiden tot atrofie van spierweefsel (zelf kannibalisme om zo te spreken).

Waarom is dit? Nou de eerste plaats zijn wij uitgerust met een overlevingsmechanisme en diverse hormonen in het lichaam die zal zich aanpassen aan de omgeving waarin we leven, geërfd van generaties zo ver terug als holbewoner tijdperk. Als voedsel inname daalt te ver onder deeisen voor de dagelijkse activiteiten en natuurlijke processen, zoals weefselherstel, regeneratie, spijsvertering, luchtwegen enz dan is de stofwisseling zal vertragen – aanpassen aan de lagere calorie-inname. Deze aanpassing komt ook samen met een verandering in de niveaus van het hormoon leptine en ghreline – die een rol spelen, zowel in de eetlust en de opslag van vet in het lichaam. Met een tragere stofwisseling wanneer voedsel wordt gegeten, met name een grotere hoeveelheden is het moeilijker voor de calorieën te verwerkenen nog veel meer kunnen worden opgeslagen als vet. In principe is het menselijk lichaam wil dat je om te verblijven op een bepaald niveau van molligheid, als vet is een nuttige winkel voor als er misschien tijden van hongersnood – het is niet op de hoogte van uw wensen ziet er geweldig uit op het strand in augustus!

Een personal trainer zal uiteraard te stimuleren niet alleen een verstandige en duurzame eten plan, maar de meeste van cruciaal belang de toevoeging van regelmatige lichaamsbeweging in uw levensstijl. Het sleutelwoord is hier levensstijl. Denk aan het verliezen van gewicht en het houden van het af als eenverbintenis op lange termijn in plaats van een 's nachts vast te stellen dat kan worden gekocht, of het geheim van die ontdekt. Being fit en gezond (of zelfs mager en gespierd) is iets dat afkomstig is van het hebben van een gezonde levensstijl en het besteden tijd en moeite om je lichaam. Een personal trainer helpt u te motiveren, je oefent techniek te onderwijzen, duw je harder dan je zou jezelf en over het algemeen garant voor een grotere slaagkans. Personal trainers zijn door sommigen beschouwd als een dure luxe, maar er is eenreden dat de dienst niet is "goedkoop" – het is omdat het werkt! Je zou kunnen bekijken investeren in een personal trainer als een investering in je gezondheid en uiterlijk, net zoveel als de reguliere investeringen die we maken allemaal op levensmiddelen, toiletartikelen, beauty producten, enz.

Personal Training beats dieet hand downs!

http://www.jepersonaltrainercheltenham.co.uk

See Also : Steamers Tires Chinese Medicine mariesbertie.blog.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s