Tonijn en Water Dieet

Klaar voor een hardcore dieet te mager te krijgen in een kwestie van dagen? Dit dieet wordt gebruikt door professionele bodybuilders voor te bereiden voor de wedstrijd. Het vereist een ijzeren wilskracht, maar garandeert 100% resultaat.

Hier is hoe het werkt:

* Normaal gesproken is dit dieet is gevolgd gedurende 3 dagen.

* Neem in 6 gelijke porties tonijn. Een keer per 2,5 tot 3 uur.

* Drink zoveel mogelijk water. Minimaal 3-4 liter. Water vult je maag en helpt u niet aan hongerige voelen.Er is geen limiet. Drink zoveel als je kunt.

* Neem ten minste tweemaal per dag een aantal vitamines. Dit is cruciaal omdat je niet tonijn krijgt veel vitaminen uit tijdens dit dieet.

* U moet minstens 1 tot 1,5 gram eiwit per kilo van je gewicht (aroung 3 gram per kilogram). Tonijn is prachtig, want het bevat 26 gram eiwit per 100 gram tonijn. Hier zijn twee handige formules om uw tonijn serveren grootte te berekenen:

Voor kilogram berekening: (lichaamsgewicht * 3 * 100) / (6 * 26) =lichaamsgewicht * 300/156 = 1 portie tonijn (in gram)

Voor pond berekening: lichaamsgewicht * 100 / 156 of lichaamsgewicht * 150/156 = 1 portie tonijn (in gram)

Denk niet dat het een gemakkelijke taak, maar des te moeilijker de taak, hoe groter de payoff. Voor beginners raad ik aan om 's avonds beginnen met het dieet op vrijdag na het werk en houdt het voor twee dagen. De reden is dat u niet kunt de reguliere inname van voedsel de controle zeer goed tijdens een werkdag als u werkt normaliter 4 uur (of meer) non-stop te krijgen enslechts een pauze om te eten. Moerover, twee dagen dieet is niet zo hardcore als 3 of 4 dagen dieet. Ik beveel dit voor alle beginners. Als u dieet houden deze twee dagen zonder problemen, prachtige, kunt u het voor een of twee dagen meer.

Blijf sterk en bewust te zijn van verboden voedsel. Uw energie niveaus kunnen vallen in de eerste 1,5 dagen. U kunt zeer zwak voelen als nooit tevoren. Dit is de tijd van je geest naar de harde verblijf zo als ijzer en houdt het dieet! Uw lichaam zalsnel aan te passen en de kracht terug zal komen.

Persoonlijk doe ik dit dieet in het weekend om de 2-3 weken. Het helpt bij het verbranden van de extra vet ik kan hebben opgedaan tijdens deze periode. Het is een prachtige manier om te verblijven lean 365 dagen per jaar!

See Also : Emergency Care Books Ulcers Gastritis zekesmelanie.livejournal.com wileyafinley.wordpress.com

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s