Dieet als een natuurlijke behandeling voor Acne

Aangezien de huid is het grootste orgaan van het lichaam en het helpt andere belangrijke organen in het menselijk lichaam met het elimineren van afval, kan een van de beste acne behandelingen voor sommige mensen gewoon de keuze van voedsel dat ze eten. Als je ongezond erin zal worden weerspiegeld in uw huid.

Acne ontstaat wanneer de natuurlijke oliën die de huid produceert verstopt raakt in de poriën van de huid. Normaal gesproken, acne is wijd verspreid is in het begin van de puberteit, wanneer het lichaam begint te produceren hormonen, het is ookwaarvan bekend is dat een probleem voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Aangezien acne is een probleem voor mensen wereldwijd, zijn er vele vormen van behandeling, producten en medicijnen op de markt.

Veel mensen beweren dat enkele eenvoudige veranderingen dieet kan acne genezen. Toen ik een tiener was had ik ernstige acne en probeerde met behulp van wat waren de beste acne behandelingen op het moment overwogen. Retin-A was een van de meest populaire recept acne medicijnen op de markt op dat moment. Noxzema huidcrème en Clearasil warenenkele van de meest populaire acne-producten worden gebruikt onder mijn vrienden en I.

Ik leerde de harde manier dat alcohol niet mag worden gebruikt als een huis remedie voor acne en met ernstige acne te bezuinigen op de verwerkte voedingsmiddelen te vervangen door een gezond voedingspatroon met veel fruit en groenten.

Het eten van vezelrijke voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, volkoren en granen te helpen te reinigen van uw spijsverteringskanaal. Een van de redenen waarom mensen krijgen acne omdat hun dubbele punten zijn vuil. Onverteerdverwerkte levensmiddelen en slijm door de jaren heen vorm echt giftige spul heet slijmerige plak.

Als u had gedurende vele jaren een dieet met regelmatige porties van enkele van de volgende: Gebakken voedsel, dierlijk voedsel (met inbegrip van zuivel), suiker, thee of koffie, witte bloem, magnetron bereid voedsel, gehydrogeneerde vetten en drugs zoals alcohol of aspirine dan heb je meer dan waarschijnlijk mucoïde plak in je lichaam.

Allerlei nare bacteriën gebruiken deze zakken van oude ontlasting als een broedplaats. Een van dezebugs, genaamd candida eet suikers die het krijgt van je eten en in ruil daarvoor geeft ze echt nare chemische stoffen in rendement dat kan leiden tot allerlei allergische reacties en huidaandoeningen.

Met behulp van voeding als een natuurlijke behandeling van acne is niet zo slecht als ik had gedacht het zou zijn. Er zijn zo veel levensmiddelen die van nature fungeren als een huis remedie voor acne en zijn vaak de beste acne behandelingen. In eerste instantie dacht ik dat het gemakkelijker zou zijn om gewoon eraan te herinneren wanneer acne medicatie of andere acne te gebruikenproducten die ik toen gebruikte de tijd in plaats van op te geven junkfood.

Een van de beste vezelrijke voedingsmiddelen wordt genoemd psyllium. U kunt kopen psylliumvezels van uw lokale supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan en u kunt eenvoudig een eetlepel mix in een glas water en drink het. Psylliumvezels is ook het belangrijkste ingrediënt voor een aantal populaire laxerende dranken zoals Metamucil.

Niet alleen zal psylliumvezels houden u op de "normale", maar ze gedragen zich als een spons met het schoonmaken van uw dikke darm op hetzelfdetijd.

Zult u de beste home remedies voor u te vinden door simpelweg het onderzoek op uw eigen. Als de ogen zijn het venster naar de ziel dan de huid is een weerspiegeling van uw algehele gezondheid, zodat het begin van een echte genezing begint van binnenuit.

Thanks To : Social Psychology Interactions Substance Abuse flixya.com/blog/apolinariusfran flixya.com/blog/briankbrowns flixya.com/blog/agnieszkabrygid

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s