Het Beverly Hills Diet Beoordeeld

Een van de trucs om een populair dieet is het geven van een pakkende naam. In dit geval de auteur de jackpot met The Beverly Hills Diet.

Dit dieet is ontworpen in 1981 door een vrouw genaamd Judy Mazel, die verrassend had geen referenties in de voeding of medicijnen. Echter, bedacht ze een plan waarin bepaalde soorten voedsel niet kon worden gemengd.

Dus hoe werkt het?

Nou, is het plan gebaseerd op de theorie dat bepaalde voedingsmiddelen het spijsverteringsstelsel voorkomen datverteren andere levensmiddelen als gevolg van deze voedingsmiddelen worden opgeslagen als vet.

Dus volgens de late Mazel, echt het maakt niet uit wat je eet of zelfs hoe veel, het geheim is als je het eten of welke andere voedsel dat je eet het met.

Verward?

Een eenvoudig voorbeeld zou zijn dat je nooit moet eiwitten eten en koolhydraten samen in dezelfde maaltijd. Een andere bepaling van dit plan is dat geen vrucht gegeten kon worden na de eerste 10 dagen van het begin van de voeding. Veel grote naamberoemdheden in de vroege jaren 80 begon met het gebruik en stimuleren van deze rage dieet leidt tot de onvermijdelijke populariteit explosie.

Je zal beginnen dit dieet met een 10 daagse behandeling van het eten niets anders dan fruit in een bestelling die u zal worden gegeven. Op de 11e dag, krijg je een uitstel met toestemming om brood, drie koren van de kolven, en twee eetlepels boter eten. Na nog een week, komt er eiwit toegevoegd op dag 19 in de vorm van steak of vis.

Sommige gebruikers, waaronder Hollywoodberoemdheden hebben beweerd gewichtsverlies succes met dit plan. Echter, op een dergelijk laag calorie dieet is iedereen gegarandeerd om gewicht te verliezen, vooral water gewicht.

Het probleem is dat dit geen voedingswaarde geluid venture en er is geen melding gemaakt van de uitoefening of de activiteit die een rode vlag moet verhogen.

Terwijl u misschien Dieet gewicht verliezen met The Beverly Hills, moet je serieus na te denken over het vinden van een betere optie. Laat niet de sexy naam trek je in!

Tags : Discs Wire Strippers flixya.com/blog/franciszekagata

Advertisements
This entry was posted in Diet Articles and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s